NCAA

Ασύλληπτο ρεκόρ τριπόντων από παίκτρια του NCAA

Ασύλληπτο ρεκόρ τριπόντων από παίκτρια του NCAA

Η Κέιτι Λου Σάμιουελσον πέτυχε 10 τρίποντα χωρίς να αστοχήσει ούτε μία φορά στον τελικό της Αμερικανικής Περιφέρειας του γυναικείου κολεγιακού πρωταθλήματος των ΗΠΑ (VIDEO)!

Το Κονέκτικατ κατέκτησε τα ξημερώματα άλλον έναν τίτλο στο τουρνουά της Αμερικανικής Περιφέρειας (διέλύσε το Σάουθ Φλόριντα 100-44) και έφτασε τα 107 συνεχόμενα παιχνίδια χωρίς ήττα. Αυτό όμως δεν συνιστά είδηση, καθώς οι Χάσκις κυριαρχούν εδώ και χρόνια στο γυναικείο κολεγιακό πρωτάθλημα των ΗΠΑ. Το γεγονός που... ανασήκωσε πολλά βλέφαρα ήταν η ιστορική επίδοση της Κέιτι Λου Σάμιουελσον.

Η φόργουορντ του Κονέκτικατ τελείωσε το παιχνίδι έχοντας 10/10 τρίποντα, επίδοση χωρίς προηγούμενο στο γυναικείο κολεγιακό πρωτάθλημα. Συγκεκριμένα, η Σάμιουελσον είχε απολογισμό 42 πόντους με 10/10 τρίποντα, 2/4 δίποντα και 6/6 ελεύθερες βολές. Εγινε μάλιστα η δεύτερη αθλήτρια ανεξαρτήτως φύλλου και πρωταθλήματος στις ΗΠΑ που είχε 10/10 τρίποντα σε έναν αγώνα.

Το ρεκόρ στο ΝΒΑ είναι 9/9 και το μοιράζονται ο Μπεν Γκόρντον και ο Λατρέλ Σπρίγουελ.

Το ρεκόρ στο WNBA είναι 6/6 τρίποντα.

Το ρεκόρ στο NCAA είναι 10/10 και το κατέχει ο Αντρε Σμιθ.

Πλέον σε αυτή τη λίστα μπορεί να προστεθεί και η Κέιτι Λου Σάμιουελσον, η οποία σούταρε λες και πετούσε πέτρες στον ωκεανό. Παρακολουθήστε το video από την ιστορική επίδοση της νεαρής αθλήτριας.

TAGS NCAA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ