NCAA

Άστοχοι οι Έλληνες, σε βραδιά-θρίλερ

Άστοχοι οι Έλληνες, σε βραδιά-θρίλερ

Τα... έσπασαν οι Τάιλερ Ντόρσεϊ, Κώστας Μήτογλου και Γιάννης Δημακόπουλος στο NCAA. Δύο νίκες και μία ήττα ο απολογισμός των ομάδων τους, σε αγώνες που κρίθηκαν όλοι στο τελευταίο σουτ (VIDEOS)!

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ δεν βρέθηκε σε καλή βραδιά στην Καλιφόρνια, όπου το Ορεγκον χρειάστηκε να ανατρέψει διαφορά 16 πόντων στο δεύτερο ημίχρονο και να σημειώσει ο Ντίλον Μπρουκς το νικητήριο τρίποντο 0,2'' πριν από τη λήξη, προκειμένου να πάρει τη νίκη με 68-65. O Ντόρσεϊ έπαιξε 34 λεπτά αλλά πέτυχε μόνο 5 πόντους και είχε 3/4 βολές και 1/8 σουτ, 4 ριμπάουντ, 2 κλεψίματα και ένα λάθος.

Ακόμα μεγαλύτερη ανατροπή χρειάστηκε να κάνει το Γουέικ Φόρεστ του Κώστα Μήτογλου μέχρι να καταβάλει το Πίτσμπεργκ με 63-59. Οι Ντίμον Ντίκονς βρέθηκαν πίσω στο σκορ ακόμα και με 19 πόντους διαφορά, πριν κάνουν την αντεπίθεση στο δεύτερο ημίχρονο και πάρουν τη νίκη χάρις σε tip-in του Τζον Κόλινς 18,8'' πριν από τη λήξη. Αυτή ήταν η μεγαλύτερη ανατροπή που έχει κάνει το Γουέικ Φόρεστ τα τελευταία 18 χρόνια. Ο Μήτογλου είχε 7 πόντους, 1/5 σουτ, 5/6 βολές, 7 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 1 κλέψιμο και 1 λάθος στα 26 λεπτά που αγωνίστηκε.

Αστοχοι δεν ήταν πάντως μόνο οι Ντόρσεϊ, Μήτογλου στα παιχνίδια τους. Ανάλογη εμφάνιση έκανε και ο Γιάννης Δημακόπουλος στην ήττα του Καλιφόρνια Ιρβάιν από το Καλιφόρνια Στέιτ Φούλερτον με 56-54. Ο Ελληνας σέντερ είχε 7 πόντους, 1/7 σουτ, 5/8 βολές, 6 ριμπάουντ και 4 ασίστ σε 23 λεπτά συμμετοχής.

Δείτε πως κέρδισαν τους αγώνες τους το Ορεγκον και το Γουέικ Φόρεστ:

TAGS NCAA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ