Αναποφάσιστος δηλώνει ο Bo Ryan - NCAA - SPORT 24
NCAA

Αναποφάσιστος δηλώνει ο Bo Ryan

Αναποφάσιστος δηλώνει ο Bo Ryan

Η αγάπη για το Wisconsin είναι τέτοια που ενδεχομένως να κρατήσει τον Bo Ryan στους πάγκους για αρκετά ακόμη χρόνια, παρά τα όσα δήλωσε τον Ιούνιο.

Δεν έχουν περάσει ούτε δύο μήνες από τη στιγμή που ο Bo Ryan προανήγγειλε την αποχώρησή του από τους πάγκους. "Αποφάσισα να κοουτσάρω για μία ακόμη σεζόν, με την ελπίδα ότι ο επί σειράς ετών βοηθός μου, Greg Gard, θα είναι αυτός που θα με διαδεχθεί στο Wisconsin. Ανυπομονώ για την επόμενη σεζόν", είχε δηλώσει χαρακτηριστικά.

Κι εκεί όπου όλα έδειχναν -κατά δική του δήλωση βέβαια- πως θα γραφτεί σύντομα ο επίλογος της παρουσίας του στους "Badgers", επανήλθε με νέα τοποθέτηση, επισημαίνοντας πως "θα πάρω την απόφασή μου τους επόμενους μήνες". Παρεμπιπτόντως, να πούμε ότι δεσμεύεται με πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας με το κολέγιο, κάτι που πάντως δεν καθιστά απαγορευτική την απόσυρσή του από την προπονητική δράση. Ούτε όμως έχει υπογράψει κάποιο χαρτί... αποχώρησης από τα κοινά του Wisconsin. Όπερ και σημαίνει πως μέχρι νεοτέρας δεν αλλάζει κάτι.

SHARE:
ONEFUN

ONEFUN

Το δρομολόγιο του 140 είναι ό,τι πιο κοντά στο ταξίδι στο κέντρο της Γης

Ένας δημοσιογράφος του Oneman έκανε μια ολόκληρη διαδρομή του 140 και είναι ακόμα μαζί μας. Αρτιμελής και ψυχικά υγιής (;).

HOT RIGHT NOW

HOT RIGHT NOW

Οι 5 υποψήφιες για 'Model Of The Year'. Σε ποια θα έδινες τον τίτλο;

Να σημειώσουμε πως δύο από τις πέντε είναι αδερφές. Άδικο, αλλά σέξι.

ΧΑΡΤΗΣ

ΧΑΡΤΗΣ

Σε τι είναι καλύτεροι οι πολίτες κάθε χώρας;

Επειδή κάθε χώρα διαφέρει από τις υπόλοιπες, έρευνα δείχνει τι κάνουν καλύτερα οι πολίτες. Σε τι είναι καλύτεροι οι Έλληνες (Pics)

ΑΦΙΕΡΩΜΑ

ΑΦΙΕΡΩΜΑ

Τα δέκα πιο εξοργιστικά τραπεζικά σκάνδαλα όλων των εποχών

Περιπτώσεις που επέφεραν τεράστια οικονομική καταστροφή και κατέληξαν σε πολύ βαριά πρόστιμα (Pics)

 
UNIQUE

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24