NBA

Δήλωσε διαθεσιμότητα στο ντραφτ ο Τζόναθαν Ζαν

Δήλωσε διαθεσιμότητα στο ντραφτ ο Τζόναθαν Ζαν

Ένα από α μεγαλύτερα ταλέντα του Γαλλικού μπάσκετ, που όμως έχει μείνει στάσιμος την τελευταία διετία, ο Τζόναθαν Ζαν, δήλωσε διαθεσιμότητα στο ντραφτ του ΝΒΑ.

Όσοι παρακολουθούν τις μικρές ηλικίες γνωρίζουν καλά το όνομα του Τζόναθαν Ζαν. Πρόκειται για τον 20χρονο ύψους 2.18 Γάλλο φόργουορντ/σέντερ, ο οποίος έχει μπει στα μπλοκάκια των σκάουτερ του ΝΒΑ εδώ και τουλάχιστον μία τριετία. Τώρα λοιπόν φαίνεται πως έφτασε η μεγάλη στιγμή για αυτόν, αφού δήλωσε διαθεσιμότητα στο προσεχές ντραφτ.

Ο Ζαν, ο οποίος ανήκει στην ίδια γενιά με τον Γιώργο Παπαγιάννη και τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο, είχε υποστηρίξει ότι θα έκανε κάτι αντίστοιχο και πέρυσι, με τις προβλέψεις να τον θέλουν να καταλήγει κοντά στα τέλη του πρώτου γύρου. Τελικά ωστόσο άλλαξε γνώμη, μένοντας για άλλον ένα χρόνο στην Ευρώπη. Κάτι που κατά τα φαινόμενα έριξε τις μετοχές του.

Η φετινή σεζόν ήταν απογοητευτική για τον πανύψηλο Γάλλο, ο οποίος παραχωρήθηκε δανεικός στα μέσα της σεζόν από τη Λε Μαν στη Νανσί, όπου είχε φέτος 3 πόντους και 3 ριμπάουντ μέσο όρο.

Παρά πάντως την πτώση της μετοχής του, ο Ζαν ξεκαθάρισε πάντως ότι όχι απλώς δεν σκοπεύει να κάνει πίσω σχετικά με τις σκέψεις του, παρά σκοπεύει να πάει αμέσως στο ΝΒΑ, ελπίζοντας ότι οι υποσχέσεις που άφησε στο προ διετίας Ευρωμπάσκετ Εφήβων που διεξήχθη στην χώρα μας αρκούν για να επιλεγεί.

Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε ένα βίντεο με μερικές από τις καλύτερες στιγμές του:

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ