ΤΟΥΡΚΙΑ

Υποψήφιοι για τον πάγκο της Γαλατάσαραϊ οι Κατσικάρης, Δέδας και Ζούρος

Υποψήφιοι για τον πάγκο της Γαλατάσαραϊ οι Κατσικάρης, Δέδας και Ζούρος
HTTP://SPORT1.MAARIV.CO.IL

Σύμφωνα με τουρκικά δημοσιεύματα η Γαλατάσαραϊ ετοιμάζεται να απολύσει τον Ερνάν Κουντέρ, με τους Φώτη Κατσικάρη, Στέφανο Δέδα και Ηλία Ζούρο να είναι ανάμεσα στους υποψήφιους αντικατάστατες του.

Το κάκιστο ξεκίνημα της Γαλατάσαραϊ σε πρωτάθληα (3-4) και EuroCup (1-5) έχει ως αποτέλεσμα να βρίσκεται κοντά στην πόρτα της εξόδου ο Ερνάν Κουντέρ, με την "τσιμ-μπομ" να φέρεται σύμφωνα με τουρκικά δημοσιεύματα να εξετάζει ήδη μία λίστα με πιθανούς αντικαταστάτες του. Και ανάμεσα σε αυτούς είναι και τρεις Έλληνες.

Ο λόγος για τον Φώτη Κατσικάρη, τον Στέφανο Δέδα και τον Ηλία Ζούρο, οι οποίοι πλέον είναι ελεύθεροι. Ο Κατσικάρης απολύθηκε πρόσφατα από την Χαποέλ Ιερουσαλήμ και ο Δέδας από την Γκαζιαντέπ, ενώ ο Ζούρος είναι ο ομοσπονδιακός προπονητής της Γεωργίας.

Αξίζει να αναφερθεί πάντως ότι οι δύο Έλληνες τεχνικοί δεν είναι οι μόνοι που βρίσκονται στην λίστα της Γαλατάσαραϊ, αφού σε αυτή περιλαμβάνονται ακόμα τα ονόματα των Εργκίν Αταμάν, Οκτάι Μαχμούτι, Ντέγιαν Ράντονσιτς, Αλεξάντερ Τριφούνοβιτς και Άιναρς Μπαγκάτσκις.

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ