ΤΟΥΡΚΙΑ

Χτύπησαν τον Ντατόμε στο τουρκικό ντέρμπι

Χτύπησαν τον Ντατόμε στο τουρκικό ντέρμπι

Ο Λουίτζι Ντατόμε χτύπησε στο κεφάλι από αντικείμενο που πετάχτηκε από την κερκίδα μετά τη λήξη του τουρκικού ντέρμπι μεταξύ της Γαλατάσαραϊ και της Φενέρμπαχτσε.

Μόνο φιλήσυχη δεν ήταν η ατμόσφαιρα στο Αμπντί Ιπεκτσί κατά τη διάρκεια του ντέρμπι της 21ης αγωνιστικής για το τουρκικό πρωτάθλημα . Το... κούτελο του Λουίτζι Ντατόμε, άλλωστε, αποτελεί το καλύτερο πειστήριο! Ο Ιταλός φόργουορντ δέχτηκε αντικείμενο στο κεφάλι λίγο μετά τη λήξη της αναμέτρησης, με αποτέλεσμα να "ανοίξει" το μέτωπο του και να αρχίσει να αιμορραγεί.

" Είναι λυπηρό που συμβαίνουν τέτοια πράγματα στο μπάσκετ. Έριχναν χιλιάδες νομίσματα και τόνους αναπτήρων. Οι συνθήκες στα γήπεδα θα έπρεπε να είναι τελείως διαφορετικές. Τέλος πάντων. Ήταν σπουδαία ανατροπή από τους συμπαίκτες μου και το τέταρτο τουρκικό ντέρμπι που κερδίσαμε φέτος" έγραψε στο Facebook ο Λουίτζι Ντατόμε, πριν... αλλάξει ύφος και διασκεδάσει με το γεγονός.

Έκκληση Ντατόμε: Θέλει να γνωρίσει την Ρόουλινγκ!

" Παιδιά, κάντε με tag μαζί με την Τζέι Κέι Ρόουλινγκ σε αυτή τη φωτογραφία, είναι η μόνη ευκαιρία που έχω να τη γνωρίσω" έγραψε λίγα λεπτά αργότερα! Για την Ιστορία, η Φενέρμπαχτσε ανέτρεψε διαφορά 15 πόντων και επιβλήθηκε της Γαλατάσαραϊ, παραμένοντας αήττητη για 12η συνεχόμενη αγωνιστική.

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ