ΤΟΥΡΚΙΑ

"Βλέπει" Μαρίνκοβιτς για αντι-Μπογκντάνοβιτς η Φενέρμπαχτσε

"Βλέπει" Μαρίνκοβιτς για αντι-Μπογκντάνοβιτς η Φενέρμπαχτσε

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Τουρκία και την Σερβία, η Φενέρμπαχτσε εξετάζει την περίπτωση του Βάνια Μαρίνκοβιτς της Παρτιζάν για αντικαταστάτη του Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς. "Παίζει" και του Γκούντουριτς του Ερυθρού Αστέρα.

Στην σερβική αγορά φαίνεται ότι θα ψάξει η Φενέρμπαχτσε για να βρει τον αντικαταστάτη του Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στο ΝΒΑ. Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζουν σε Σερβία και Τουρκία, χωρίς μάλιστα να διστάσουν να αναφέρουν και το όνομα του βασικού υποψηφίου: Βάνια Μαρίνκοβιτς (20 χρονών, 1.98 μέτρα, σούτινγκ γκαρντ!

Ο σούτινγκ γκαρντ της Παρτιζάν θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα που έχει "βγάλει" το Σερβικό μπάσκετ τα τελευταία χρόνια. Είναι εξαιρετικός σουτέρ και διεθνής με όλες τις μικρές εθνικές ομάδες της Σερβίας, ενώ έχει ρόλο στον Παρτιζάν από όταν ήταν 18 χρονών.

Την σεζόν που ολοκληρώθηκε ο Μαρίνκοβιτς είχε 8.1 πόντους, 2.7 ριμπάουντ και 1.4 ασίστ μέσο όρο σε 26.7 λεπτά συμμετοχής στην Αδριατική Λίγκα και 7.7 πόντους και 2.3 ριμπάουντ μέσο όρο με 45.7% στα τρίποντα στο Basketball Champions League. Κοινώς, στα "χαρτιά" μοιάζει λογικό να έχει εξετάσει την περίπτωσή του η Φενέρμπαχτσε, η οποία πάντως - σύμφωνα με τα ίδια δημοσιεύματα - εξακολουθεί να εξετάζει και την περίπτωση του αρχηγού του Ερυθρού Αστέρα, Μάρκο Γκούντουριτς (22 χρονών, 1.99 μέτρα, γκαρντ/φόργουορντ).

Όπως και να έχει πάντως, αν πιστέψει κανείς τους δημοσιογράφους των δύο χωρών, ο Ομπράντοβιτς φαίνεται ότι έχει βάλει στόχο να αναδείξει ακόμα ένα ταλέντο της χώρας του.



TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ