ΤΟΥΡΚΙΑ

Τρομερό post του Ντατόμε για τον "κόκκινο" Ομπράντοβιτς!

Τρομερό post του Ντατόμε για τον "κόκκινο" Ομπράντοβιτς!

Ο Λουίτζι Ντατόμε "ξαναχτύπησε"! Ο Ιταλός φόργουορντ σχολίασε με τον δικό του γλαφυρό τρόπο τη νέα διαφήμιση της EuroLeague Basketball, όπου αναφέρθηκε στον "κόκκινο" Ομπράντοβιτς!

Ο Λουίτζι Ντατόμε επιβεβαίωσε για ακόμα μία φορά ότι είναι ένας τύπος που αξίζει να ακολουθεί κάποιος στο twitter. O φόργουορντ της Φενέρμπαχτσε, ο οποίος πριν μερικές ημέρες είχε αναφερθεί στον "μ...κα" Σλούκα , αυτή τη φορά έβαλε στο "στόχαστρό" του τον προπονητή του, Ζέλικο Ομπράντοβιτς!

Με αφορμή την τελευταία πανέμορφη διαφήμιση της EuroLeague Basketball, στην οποία συμμετείχε ο Σέρβος τεχνικός παρέα με τους Ιτούδη, Τρινκιέρι και Γιασικεβίτσιους , ο Ντατόμε έγραψε στο twitter: " Είναι απίστευτο το γεγονός ότι ο Ζέλικο (σ.σ Ομπράντοβιτς) είναι πιο "κόκκινος" όταν καλεί τάιμ-άουτ από ότι στις καλοκαιρινές του διακοπές"!

Η αναφορά του Ντατόμε στο κόκκινο χρώμα του Ομπράντοβιτς βέβαια δεν είναι τυχαία. Και αυτό γιατί ο Σέρβος τεχνικός φημίζεται για το γεγονός ότι κοκκινίζει όλο το πρόσωπό του κατά την διάρκεια των αγώνων της ομάδας του λόγω των υψηλών σφυγμών που έχει και των φωνών που βάζει στους παίκτες του.

Δείτε το σχετικό tweet του Ιταλού φόργουορντ:

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ