ΤΟΥΡΚΙΑ

Το παράπονο του Πέτγουεϊ για τον διαγωνισμό καρφωμάτων στο All Star Game της Τουρκίας

Το παράπονο του Πέτγουεϊ για τον διαγωνισμό καρφωμάτων στο All Star Game της Τουρκίας
©ANADOLU AJANS

Ο Τάιλερ Χάνεϊκατ έκανε τη διαφορά στον διαγωνισμό καρφωμάτων του All Star Game της Τουρκίας, αλλά αυτός που... έκλεψε την παράσταση -έστω διαδικτυακά- ήταν ο Μπρεντ Πέτγουεϊ. Διαβάστε το παράπονο του πρώην παίκτη του Ολυμπιακού.

Ο διαγωνισμός καρφωμάτων του All Star Game της Τουρκίας είχε για μεγάλο πρωταγωνιστή τον Τάιλερ Χάνεϊκατ της Αναντολού Εφές. Ο φόργουορντ των "μπλε" πέρασε πάνω από πέντε άτομα, για να καρφώσει με δύναμη την μπάλα και να κερδίσει το "10" από όλους τους κριτές.

Ο κόσμος έμεινε με ανοιχτό το στόμα, ο Αρντά Τουράν (ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα) φρόντισε να καταγράψει τη στιγμή με το κινητό του τηλέφωνο, αλλά υπήρχε κάποιος που είχε... ενστάσεις για το θέαμα.

Ο λόγος για τον Μπρεντ Πέτγουεϊ, ο οποίος εξέφρασε το παράπονό του μέσω Twitter. " Υποθέτω ότι όλοι εσείς δεν έχετε δει το βιογραφικό μου για τους διαγωνισμούς καρφωμάτων ή πρέπει να καρφώνω περισσότερο στους αγώνες", έγραψε χαρακτηριστικά ο φόργουορντ της Καρσίγιακα απευθυνόμενος στην τουρκική λίγκα. Μιλάμε άλλωστε για έναν παίκτη που είναι... σεσημασμένος για το παιχνίδι πάνω από τη στεφάνη, έναν παίκτη που πριν ξεκινήσει την επαγγελματική του καριέρα από τη D-League (με τους Idaho Stampede) ήταν μέλος των Harlem Globetrotters.

Παρεμπιπτόντως, ο Τομά Ερτέλ έκανε τα... μαγικά του στη διάρκεια του αγώνα του All Star Game. Κατά λάθος βέβαια, αφού η άλεϊ ουπ πάσα του κατέληξε σε καλάθι τριών πόντων από το κέντρο του γηπέδου.

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ