ΤΟΥΡΚΙΑ

Το ΝΒΑ βάζει δύσκολα στη Γαλατάσαραϊ

Το ΝΒΑ βάζει δύσκολα στη Γαλατάσαραϊ
INTIME SPORTS

Ο Μαρσελίνιο Χουέρτας έχει στα χέρια του την πρόταση της Γαλατάσαραϊ. Η τουρκική ομάδα όμως, θα πρέπει να περιμένει αφού ο Βραζιλιάνος πλεϊμέικερ έχει στρέψει το ενδιαφέρον του στο ΝΒΑ.

Από τη στιγμή που έμεινε ελεύθερος, ο Μαρσελίνιο Χουέρτας αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Η παρουσία του στην Μπαρτσελόνα ολοκληρώθηκε το φετινό καλοκαίρι, με τον ίδιο να ψάχνει πλέον για μία νέα πρόκληση.

Κάπως έτσι προέκυψε το ενδιαφέρον της Γαλατάσαραϊ, η οποία ενημέρωσε πως θέλει να τον εντάξει στο δυναμικό της . Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν έχει καταθέσει μάλιστα επίσημη πρόταση συνεργασίας στον 32χρονο παίκτη, στον οποίο προσφέρει 750 χιλιάδες ευρώ για ένα μονοετή συνεργασία. Κάτι που δεν τον αφήνει αδιάφορο. Πλην όμως, βρίσκεται σε δεύτερη μοίρα, αφού προέχει... το ΝΒΑ.

Αυτό τουλάχιστον ανέφερε μέλος της εταιρείας που τον εκπροσωπεί μέσω "τιτιβίσματος" που έκανε. "Ο Μαρσελίνιο Χουέρτας σκέφτεται να συνεχίσει την καριέρα του στο ΝΒΑ. Ο ατζέντης του, Αλέξης Σαράτσης, συνεχίζει να διαπραγματεύεται με συλλόγους από τις ΗΠΑ", σχολίαζε το σχετικό tweet.

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ