ΤΟΥΡΚΙΑ

Το ντέρμπι στην Αναντολού Εφές

Το ντέρμπι στην Αναντολού Εφές

Η Αναντολού Εφές είχε τον έλεγχο στην αναμέτρηση με την Γαλατασαράι, είδε την "τσιμ μπομ" να μειώνει στο καλάθι, όμως διατήρησε το προβάδισμα μέχρι τέλους και πανηγύρισε τη νίκη με 77-75.

Το μεγάλο παιχνίδι της 20ης αγωνιστικής διεξήχθη στην Κωνσταντινούπολη, όπου η Αναντολού Εφές υποδέχτηκε την "λαβωμένη", αλλά πάντα υπολογίσιμη και δυνατή, Γαλατασαράι. Η "τσιμ μπομ" αγωνίστηκε για ένα ακόμα παιχνίδι δίχως τον μεγάλο σταρ, Κάρλος Αρόγιο, έδειξε πως είναι αρκετά ανταγωνιστική σε τέτοια παιχνίδια διεκδικώντας την αναμέτρηση μέχρι τέλους.

Και θα είχε καλύτερη μοίρα, εάν οι Γκιουλέρ, Αρσλάν και Έρτσεγκ έκαναν καλύτερες επιλογές στο τέλος.

Αυτό που έχει σημασία, όμως, είναι πως η Εφές πανηγύρισε στο φινάλε του αγώνα τη νίκη με 77-75. Για να έρθει αυτό το αποτέλεσμα για την ομάδα του Ντούσαν Ίβκοβιτς χρειάστηκε να πραγματοποιήσει πολύ καλή εμφάνιση ο Ματ Τζάνινγκ, που ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 14 πόντους και 4 ασίστ, με τον Μίλκο Μπιέλιτσα να τον ακολουθεί με 13 πόντους.

Ο Στράτος Περπέρογλου στα 19 λεπτά που αγωνίστηκε πέτυχε 3 πόντους (1/2 τρίποντα, 0/1 δίποντα, 0/2 βολές) και μάζεψε 5 ριμπάουντ.

Από την Γαλατασαράι, ο Πάτρικ Γιανγκ είχε 17 πόντους και ήταν ο πρώτος σκόρερ του αγώνα, με τον Ζόραν Έρτσεγκ να τοκ ακολουθεί, πετυχαίνοντας 14 πόντους, όμως δεν ήταν αρκετοί για να δώσουν τη νίκη στην ομάδα τους.

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ