ΤΟΥΡΚΙΑ

Τέλος σεζόν για την Αναντολού Εφές

Τέλος σεζόν για την Αναντολού Εφές

Η Καρσίγιακα πέταξε εκτός ημιτελικών της τουρκικής λίγκας, την Αναντολού Εφές, μετά το 67-73 στην Κωνσταντινούπολη και το 2-1. Επίκειται η ανακοίνωση του Ντούσαν Ίβκοβιτς.

Η κυπελλούχος Καρσίγιακα έκανε το break, κατά την επίσκεψη της στο Abdi Ipekci, επιβλήθηκε 67-73 της Αναντολού Εφές, έκανε το 2-1 και προκρίθηκε στα ημιτελικά. Εκεί θα συναντήσει τη Φενέρμπαχτσε.

Με αυτήν την ήττα, πέφτουν οι τίτλοι τέλους για τη φετινή Εφές και ουσιαστικά ανοίγει ο δρόμος για να εμφανιστεί ο Ντούσαν Ίβκοβιτς, ο οποίος έχει ήδη ξεκινήσει συζητήσεις για το νέο ρόστερ της ομάδας. Ο Ζόραν Πλάνινιτς ηγήθηκε των σκόρερ, με 14π. (είχε και 6 ασίστ), ο Οσμάν πρόσθεσε 12 και άλλος διψήφιος δεν υπήρχε. Ο Κώστας Βασιλειάδης έπαιξε για 15.23'' και είχε 2π., με 0/1 βολές και 1/1 διπ., 1-1 ριμπ. και 1 λάθος, με 1 τάπα.

Η Καρσίγιακα είχε πέντε παίκτες, με περισσότερους από 10 πόντους. Ο Λι Ντίξον είχε 14π., ο Ντίμπλερ 13, οι Ουίλιαμς, Σεντούρκ και Χερσέκ πρόσθεσαν από 12, ενώ ο Μπατίστα σκόραρε 9π. και κατέβασε 11 ριμπ.

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ