ΤΟΥΡΚΙΑ

Τέλος ο Κρστιτς από την Γαλατασαράι

Τέλος ο Κρστιτς από την Γαλατασαράι

Η Γαλατασαράι ανακοίνωσε την λύση του συμβολαίου του Νέναντ Κρστιτς και πλέον βρίσκεται σε αναζήτηση νέου σέντερ.

Δεν πέρασαν παρά μόνο μερικές ώρες από την φήμη που κυκλοφόρησε και ήθελε τον Νέναντ Κρστιτς να βρίσκεται κοντά στην αποχώρηση από την Γαλαρασαράι και τώρα ήρθε και η επιβεβαίωση, αφού ο Τουρκικός σύλλογος ανακοίνωσε την λύση του συμβολαίου του Σέρβου σέντερ.

Ο Κρστιτς είχε συμφωνήσει με την Γαλατασαράι τον Ιούνιο, με την παραμονή του ωστόσο στην ομάδα να αποδεικνύεται βραχύβια, όχι όμως για αγωνιστικούς λόγους. Κι αυτό γιατί ο λόγος που τελικά λύθηκε το συμβόλαιο του άλλοτε ΝΒΑερ είναι το γεγονός ότι πριν λίγο καιρό παραπονέθηκε για ενοχλήσεις στο δεξιό του γόνατο, με αποτέλεσμα να τεθεί εκτός προπονήσεων. Αυτό ήταν και το πρώτο ανησυχητικό σημάδι, αφού ο Σέρβος σέντερ, ο οποίος την περσινή σεζόν ανήκε στην Ανατολού Εφές, είχε χάσει όλη την περσινή σεζόν λόγω τραυματισμού στο ίδιο γόνατο, με τους ιθύνοντες της ομάδας να φοβούνται ότι δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του, με αποτέλεσμα να λύσουν τελικά το συμβόλαιό του.

Πλέον ο Τουρκικός σύλλογος είναι αναγκασμένος να βγει στην αγορά ψάχνοντας για σέντερ, την ίδια στιγμή που κανείς δεν ξέρει τι ξημερώνει για τον Κρστιτς, με φήμες από την Τουρκία να αναφέρουν ότι είναι πλέον ανοιχτό το ενδεχόμενο ακόμα και να αποσυρθεί από την ενεργό δράση.

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ