ΤΟΥΡΚΙΑ

Τέλος ο Γκάουντλακ από τη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ

Τέλος ο Γκάουντλακ από τη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ

Η Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ δεν πρόκειται να ενεργοποιήσει την option στο συμβόλαιο του Άντριου Γκάουντλακ (η προθεσμία λήγει σήμερα, 17/6) κι έτσι ο Αμερικανός σκόρερ αποχωρεί έπειτα από έναν χρόνο στην Κωνσταντινούπολη.

Το βράδυ του 1-2 από την Καρσίγιακα στα ημιτελικά της TBL, ο Άντριου Γκάουντλακ πιάστηκε να νυχτοπερπατά στη Σμύρνη , με το spor.haber7.com να αναφέρει πως ο Αμερικανός της Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ ήταν και μεθυσμένος!

Ο GM της Φενέρ, Μαουρίτσιο Γκεραρντίνι ενημέρωσε πως θα επιβληθεί πρόστιμο ενώ το ατόπημα του Αμερικανού έμοιαζε ως το ιδανικό "πάτημα" για τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς ώστε να ταρακουνήσει τους παίκτες του προκειμένου να αποφευχθεί το μοιραίο. Εν τέλει ο αιφνίδιος αποκλεισμός δεν αποφεύχθηκε για τη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ που έμεινε εκτός τελικών στην Τουρκία, κλείνοντας τη χρονιά χωρίς τίτλο.

Σημειώστε όμως πως ο Γκάουντλακ έχει ουκ ολίγες προτάσεις ενδιαφέροντος από το ΝΒΑ, όπου φυσικά και θέλει να επιστρέψει και ενδεχομένως αυτός να ήταν ο λόγος που δεν δίστασε να παραβιάσει το ωράριο της ομάδας του, μαζί και να φωτογραφηθεί με φαν της Καρσίγιακα, στο κλαμπ που ξενύχτησε.

Έτσι, λοιπόν, η Φενέρ ενημέρωσε τον εκπρόσωπο του Αμερικανού πως δεν θα ενεργοποιήσει την option για την ανανέωση του συμβολαίου του, κάτι το οποίο αναμένεται να ανακοινωθεί επίσημα τις επόμενες ημέρες.

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ