ΤΟΥΡΚΙΑ

"Τελειώνει" από την Καρσίγιακα ο Ράγκλαντ

"Τελειώνει" από την Καρσίγιακα ο Ράγκλαντ

Το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό ενδεχομένως να ήταν το τελευταίο του Τζο Ράγκλαντ με τη φανέλα της Καρσίγιακα, μετά τον καυγά που είχε με τον Ουφούκ Σαρίτσα. Πληθαίνουν οι φήμες που τον θέλουν να λέει άμεσα "αντίο" από την ομάδα της Σμύρνης.

Η παρουσία του Τζο Ράγκλαντ στην Καρσίγιακα δεν είναι απόλυτα θετική. Ή, τουλάχιστον, δεν συνάδει με αυτά που περιμένει από εκείνον ο Ουφούκ Σαρίτσα, με αποτέλεσμα να δίνει απρόσμενα πολύ χρόνο συμμετοχής στον Κενάν Σιπάχι και τον Μουχάμεντ Μπαϊγκιούλ.

Στην προχθεσινή (27/11) αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό, ο Αμερικανός πλεϊμέικερ ξεκίνησε στη βασική πεντάδα, αλλά γρήγορα πήρε τον δρόμο για τον πάγκο. Απ όπου δεν σηκώθηκε μετά τα πρώτα 4'40'' στα οποία αγωνίστηκε. Η κακή εμφάνισή του αποτέλεσε σημείο τριβής με τον Ουφούκ Σαρίτσα αφού, όπως αναφέρουν στην Τουρκία, οι δύο άνδρες τσακώθηκαν μετά τοτ έλος του αγώνα, με αποτέλεσμα ο πρώην παίκτης της Αρμάνι Μιλάνο να βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου.

Δεν είναι άλλωστε λίγα τα τουρκικά δημοσιεύματα που τον φέρνουν ήδη εκτός ομάδας, από τη στιγμή που ο προπονητής των πρωταθλητών δεν θέλει να τον έχει άλλο στη διάθεσή του. Οπότε είναι πολύ πιθανό να μην τον ξαναδούμε με τα χρώματα της Καρσίγιακα.

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ