ΤΟΥΡΚΙΑ

Συμφώνησε με ομάδα τοπικής κατηγορίας της Τουρκίας ο Ερντέν!

Συμφώνησε με ομάδα τοπικής κατηγορίας της Τουρκίας ο Ερντέν!
FIBA

Σύμφωνα με τουρκικά δημοσιεύματα ο Σεμίχ Ερντέν συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα τοπικής κατηγορίας της Τουρκίας! Έχει λόγο ωστόσο που το κάνει αυτό.

Την σεζόν 2010/11 ο Σεμίχ Ερντέν αγωνίστηκε μεταξύ άλλων στους Σέλτικς, έχοντας συμπαίκτες όπως ο Σακίλ Ο'Νιλ, ο Κέβιν Γκαρνέτ, ο Ρέι Άλεν και ο Πολ Πιρς. Η 7ετία που ακολούθησε τον βρήκε να αγωνίζεται κυρίως σε ομάδες επιπέδου EuroLeague στην Τουρκία. Το ξεκίνημα της φετινής σεζόν ωστόσο φαίνεται ότι θα τον βρει σε ομάδα τοπικής κατηγορίας της χώρας του!

Αυτό υποστηρίζουν τουλάχιστον τουρκικά μέσα, τα οποία αναφέρουν ότι ο 31χρονος σέντερ συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα του Πανεπιστημίου του Hacettepe, που συμμετέχει στο τοπικό πρωτάθλημα της Άνκαρα!

Όπως πάντως σπεύδει να συμπληρώσει το συγκεκριμένο δημοσίευμα, ο διεθνής σέντερ έχει λόγο που πήρε αυτή την απόφαση. Και αυτός είναι ότι θέλει να διατηρηθεί σε καλή κατάσταση, περιμένοντας την κατάλληλη πρόταση προκειμένου να υπογράψει στην συνέχεια συμβόλαιο με ομάδα της πρώτης κατηγορίας. Για να γίνει πάντως αυτό, θα πρέπει βάσει κανονισμών να μείνει στην ομάδα που μόλις συμφώνησε για τουλάχιστον τρεις εβδομάδες.

Την σεζόν που ολοκληρώθηκε ο Ερντέν αγωνίστηκε στην Νταρουσάφακα, έχοντας 5.8 πόντους και 4 ριμπάουντ μέσο όρο στο Τουρκικό Πρωτάθλημα σε 12 λεπτά συμμετοχής και 4 πόντους και 3.1 ριμπάουντ μέσο όρο σε 14.2 λεπτά συμμετοχής στην Turkish Airlines EuroLeague, πριν αποχωρήσει τον Φεβρουάριο. Από τότε βρισκόταν χωρίς ομάδα, κάτι που ωστόσο δεν του στοίχισε την θέση στην εθνική Τουρκίας, με την φανέλα της οποίας αγωνίστηκε κανονικά στο τελευταίο Eurobasket.

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ