ΤΟΥΡΚΙΑ

Στους τελικούς η Αναντολού Εφές

Στους τελικούς η Αναντολού Εφές

Η Αναντολού Εφές νίκησε για τρίτη φορά μέσα σε μία εβδομάδα την Νταρουσάφακα (88-83), εξασφαλίζοντας την παρουσία της στους τελικούς του τουρκικού πρωταθλήματος.

Η Αναντολού Εφές είναι η πρώτη ομάδα που πήρε το εισιτήριο για τους τελικούς του τουρκικού πρωταθλήματος, μετά την τρίτη διαδοχική της νίκη επί της Νταρουσάφακα (88-83) στα ημιτελικά των playoffs. Οι "μπλε" μπορεί να ζορίστηκαν αρκετά στην "Volkswagen Arena", αλλά στο τέλος πήραν τη νίκη χάρη στην εξαιρετική επιθετική τους απόδοση στην τέταρτη περίοδο (29-18 το επιμέρους σκορ).

Παρά τις προσπάθειες του Σεμί Ερντέν (23π., 9ριμπ.), οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να σταθούν "όρθιοι" μέχρι το τέλος, αφού δεν είχαν απάντηση στη δράση των Ντέρικ Μπράουν (16π., 8ριμπ.), Τζέισον Γκρέιντζερ (17π.) και Τομά Ερτέλ (15π.).

Έτσι, η Αναντολού Εφές εξασφάλισε την παρουσία τους στους τελικούς της TBL, περιμένοντας να μάθει τον αντίπαλό της, ο οποίος θα προκύψει από το Φενέρμπαχτσε - Γαλατάσαραϊ, με την ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς να βρίσκεται στο 2-0.

Το πανόραμα των ημιτελικών

Αναντολού Εφές - Νταρουσάφακα: 3-0 (80-71, 88-73, 88-83)

Φενέρμπαχτσε - Γαλατάσαραϊ: 2-0 (93-79, 80-55)

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ