ΤΟΥΡΚΙΑ

Άλλη μια ήττα, για την Εφές

Άλλη μια ήττα, για την Εφές

Η Αναντολού Εφές υπέστη μία ακόμα ήττα, από την Ουσάκ (76-75), για την 23η αγωνιστική της τουρκικής λίγκας. Δείτε (video), πώς τελείωσε το ματς -και γιατί δεν νίκησε η ομάδα του Ίβκοβιτς. Τι είπε ο "Ντούντα".

Της ήττας από την ΤΣΣΚΑ (10η ημέρα ΤΟΡ16), διαδέχθηκε αυτή από την Κολεγιέρ (22η ημέρα, TBL), πριν η Αναντολού Εφές νικήσει την Νίζνι (11η, ΤΟΡ16) και επιστρέψει στην Τουρκία, για να χάσει από την Ουσάκ Σπορτίφ (76-75).

Αυτή τη φορά βέβαια, έχασε το ματς της 23ης αγωνιστικής στην τουρκική λίγκα, στον πόντο, με τον Κρίστοφερ Ουόρεν να βρίσκει το δρόμο προς το καλάθι της Εφές, στα 8'' για τη λήξη (76-75) και να κάνει 22 τους πόντους του. Ακολούθως, ο Μπαλμπάι δεν κατάφερε να σκοράρει, ο Λασμέ πήρε το ριμπάουντ, αλλά δεν πρόλαβε να αφήσει την μπάλα στο καλάθι. Κάπως έτσι, η ομάδα του Ντούσαν Ίβκοβιτς απομακρύνθηκε και άλλο από την κορυφή της βαθμολογίας.

Ο Οσμάν τελείωσε με 12π. και 11 ριμπ., ο Ερτέλ είχε 14π., 5 ριμπ. και 8 ασίστ, από 11π. έδωσαν οι Μίλκο Μπιέλιτσα και Μπατούκ και 10 ο Περπέρογλου. Ο "Ντούντα" δήλωσε ότι " έχουμε πολλά να μάθουμε από αυτό το ματς. Είχαμε τον έλεγχο για τρεις περιόδους, αλλά στο τέλος κάναμε πολλά λάθη που στοίχισαν. Το κύριο πράγμα που πρέπει να θυμούνται οι παίκτες μου, είναι... να παίζουν για 40'".

Ήττα περιέλαβε το μενού και για την Νταρουσάφακα (από την Εσκισεχίρ 82-89) και έτσι διατηρεί το ίδιο ρεκόρ με την Εφές (16-7).

Δείτε το τέλος του ματς

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ