ΤΟΥΡΚΙΑ

Στην Τραμπζονσπόρ ο Κούλιγκ

Στην Τραμπζονσπόρ ο Κούλιγκ

Ο Ντάμιαν Κούλιγκ έκανε αισθητή την παρουσία του στην Ευρώπη, μέσω της συμμετοχής της Τουρόφ στη Euroleague. Ήταν στις λίστες ομάδων Euroleague. Επέλεξε την Τραμπζνοσπόρ.

Δημοσιογράφος από την Τουρκία (Fersu Yahyabeyoğlu) αποκάλυψε από το λογαριασμό του στο Twitter πως ο Ντάμιαν Κούλιγκ συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στην Τουρκία, όπου θα φορέσει τη φανέλα της Τραμπζνοσπόρ. Η ομάδα του Νέναντ Μάρκοβιτς προκρίθηκε το Σάββατο (23/5) στα ημιτελικά της TBL, αφήνοντας εκτός την Νταρουσάφακα.

Το πρωί της Κυριακής (24/5) οι γείτονες ενημέρωσαν πως οι διοικούντες την ομάδα ενεργοποίησαν την option που είχε ο Νόβιτσα Βελίτσκοβιτς στο συμβόλαιο του και για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο και πριν λίγο, προέκυψε ότι ο Κούλιγκ ( εκ των ευχάριστων εκπλήξεων της φετινής Euroleague, εξ ου και μέσα στη σεζόν τον ζήτησαν ομάδες από την Ισπανία, την Τουρκία... και η Αρμάνι, αλλά η Τουρόφ αρνήθηκε να τον πουλήσει) είπε το "ναι" σε πρόταση για 1+1 χρόνια και ποσό που μάλλον δεν θα παραπέμπει στα 150.000 δολ. που πήρε φέτος. Επίσημα το θέμα δεν έχει τελειώσει (η συμφωνία είναι προφορική και μένει η υπογραφή στο συμβόλαιο), ενώ στο κατόπι του ήταν ήδη η Βαλένθια και η Εφές για την ερχόμενη σεζόν -και οι Αρμάνι και Χάποελ Ιερουσαλήμ για φέτος. Όπως έγραψαν οι γείτονες "πρόκειται για επαγγελματία 100%, αν σκεφτείτε πως στις 13/5 πέθανε ο πατέρας του και μια ημέρα μετά, έπαιξε σε ημιτελικό της Πολωνίας".

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ