ΤΟΥΡΚΙΑ

Στην Γαλατασαράι και επίσημα ο Πρέλτζιτς

Ο Έμιρ Πρέλτζιτς πρέπει να λογίζεται πλέον παίκτης της Γαλατασαράι, με τον μάνατζέρ του, Μίσκο Ραζνάντοβιτς, να ανακοινώνει την συμφωνία.

Ξεκίνησε σαν φήμη. Τώρα ήρθε και η επιβεβαίωση. Ο Εμιρ Πρέλτζιτς θα αγωνιστεί τη νέα σεζόν στην Γαλατασαράι, με την οποία φερόταν να είχε συμφωνήσει προφορικά μόλις μία ημέρα νωρίτερα (8/9) .

Για να ολοκληρωθεί βέβαια η συμφωνία έπρεπε βέβαια πρώτα να διευθετηθεί μία... λεπτομέρεια: Να μείνει ελεύθερος από την Φενέρμπατσε, με την οποία είχε ακόμα συμβόλαιο, με την ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς να τον έχει παραχωρήσει δανεικό την περσινή σεζόν στην Νταρουσάφακα, αφού δεν χωρούσε στα πλάνα του "Ζοτς". Σε αντίθεση πάντως με την Φενέμπαχτσε, όπου περίσσευε στην φορτωμένη περιφέρειά της, στην Γαλατασαράι ο Πρέλτζιτς αναμένεται να έχει και σημαντικό ρόλο και μάλιστα άμεσα, αφού ο βασικός σμολ φόργουορντ της ομάδας, Βλάντιμιρ Μίτσοβ, θα μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον ένα μήνα λόγω της ρήξης μηνίσκου που υπέστη στο τελευταίο φιλικό της ομάδας .

Την περσινή σεζόν ο Πρέλτζιτς είχε 4.6 πόντους, 3.4 ριμπάουντ και 2.9 ασίστ μέσο όρο σε 18 λεπτά συμμετοχής σε 20 αγώνες με την Νταρουσάφακα.

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ