ΤΟΥΡΚΙΑ

Στην Μπεσίκτας ο Σιπάχι

Στην Μπεσίκτας ο Σιπάχι

Την απόκτηση του Κενάν Σιπάχι ανακοίνωσε η Μπεσίκτας (σ.σ.: αντίπαλος της ΑΕΚ στο Champions League), με τον Ουφούκ Σαρίτσα να συνεργάζεται εκ νέου με τον 21χρονο πόιντ γκαρντ -μετά την Καρσίγιακα.

Ο Ουφούκ Σαρίτσα φαίνεται ότι έχει ιδιαίτερη αδυναμία στον Κενάν Σιπάχι και το δείχνει. Ο Τούρκος τεχνικός αποχώρησε από την Καρσίγιακα με προορισμό την Μπεσίκτας και τώρα έφερε μαζί του και τον διεθνή γκαρντ.

Ο Σιπάχι ανήκε μέχρι πρόσφατα στην Φενέμπαχτσε, η οποία έλυσε το συμβόλαιό του το καλοκαίρι. Την περσινή σεζόν αγωνίστηκε υπό τις οδηγίες του Ουφούκ Σαρίτσα στην Καρσίγιακα, έχοντας 5.8 πόντους, 1.6 ριμπάουντ και 3.2 ασίστ στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις (EuroLeague και ακολούθως μετά τον αποκλεισμό της Καρσίγιακα στο Eurocup).

Ο 21χρονος πόιντ γκαρντ - που κάποια στιγμή στην γειτονική χώρα είχαν βιαστεί να τον βαφτίσουν "Τούρκο Διαμαντίδη" - υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο και αλλάζει ουσιαστικά τρίτη ομάδα τα τρία τελευταία χρόνια, ελπίζοντας ότι στη Μπεσίκτας θα έχει την ευκαιρία να παίξει με βάση το ταλέντο του.

Θυμίζουμε ότι η Μπεσίκτας είναι αντίπαλος της ΑΕΚ στη regular season του Champions League της FIBA, μαζί με την Παρτίζαν, η Ζιελόνα Γκόρα, η Σάσαρι, η Λούντβιγκσμπουργκ, η Σαρλερουά και η Σολνόκι.

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ