ΤΟΥΡΚΙΑ

Στη Γαλατάσαραϊ ο ΜακΚόλουμ

201410192014-2015CBAvs
201410192014-2015CBAvs OSPORTS

Ο Έρικ ΜακΚόλουμ επιστρέφει στην Ευρώπη για να φορέσει τη φανέλα της Γαλατάσαραϊ. Δείτε πόσα θα εισπράξει ο πρώην παίκτης του Πανιωνίου, που θα βρεθεί στον δρόμο της ΑΕΚ στην α' φάση του Eurocup.

Το όνομα του Έρικ ΜακΚόλουμ είναι από αυτά που "έπαιξαν" δυνατά το φετινό καλοκαίρι για τον Ολυμπιακό. Εν τέλει όμως, οι "ερυθρόλευκοι" δεν τον έκαναν δικό τους, αποκτώντας στην περιφέρεια τον Ντάνιελ Χάκετ.

Ο πρώην παίκτης του Απόλλωνα Πατρών και του Πανιωνίου έμεινε για λίγο ακόμη καιρό στο ταμείο ανεργίας, αλλά βρήκε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, καταλήγοντας στη Γαλατάσαραϊ! Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν εξασφάλισε το "ναι" του Αμερικανού πόιντ γκαρντ, ο οποίος θα εισπράξει το ποσό των 700 χιλιάδων δολαρίων για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Στην Κωνσταντινούπολη θα συναντήσει δύο ακόμη πρώην παίκτες ελληνικών ομάδων. Ο λόγος φυσικά για τους Στεφάν Λάσμε και Τζόι Ντόρσεϊ, που αποτελούν την "αεροπορία" της "τσιμ μπομ".

Παρεμπιπτόντως, η Γαλατάσαραϊ βρίσκεται στον όμιλο της ΑΕΚ στο Eurocup, μαζί -επίσης- με τη Νίζνι, την Κράσνι Οκτιάμπρ, τη Χαπόελ Ιερουσαλήμ και τη Νεπτούνας.

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ