ΤΟΥΡΚΙΑ

Σλούκας: "Το πρωτάθλημα στην Τουρκία είναι το πιο δύσκολο στην Ευρώπη"

Σλούκας: "Το πρωτάθλημα στην Τουρκία είναι το πιο δύσκολο στην Ευρώπη"

Ο Κώστας Σλούκας χαρακτήρισε το πρωτάθλημα στην Τουρκία ως το πιο δύσκολο στην Ευρώπη, εξέφρασε την χαρά του για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ενώ αναφέρθηκε και στο πρόβλημα που αντιμετωπίζει με το κυκλοφοριακό στην Πόλη.

Αναλυτικά τα όσα σχολίασε ο Κώστας Σλούκας, μιλώντας σε τουρκικά ΜΜΕ τόσο για την σεζόν του στην Φενέρμπαχτσε, όσο και για την ζωή του στην Κωνσταντινούπολη.

Μεταξύ άλλων, ο Κώστας Σλούκας σχολίασε τα εξής: "Το τουρκικό πρωτάθλημα είναι μία δύσκολη λίγκα, ίσως η πιο δύσκολη και ανταγωνιστική σε ολόκληρη την Ευρώπη. Και για αυτό τον λόγο είμαι πολύ χαρούμενος που κατάφερα να κατακτήσω το πρωτάθλημα με την Φενέρμπαχτσε στην πρώτη μου χρονιά στην Τουρκία. Το πρωτάθλημα έχει ισχυρές ομάδες και η κάθε μία έχει την δυνατότητα να νικήσει την άλλη. Είναι μεγάλη εμπειρία για μένα να αποτελώ μέλος μιας δυνατής ομάδας όπως η Φενέρμπαχτσε.

Το μυστικό της φετινής μας επιτυχίας βρίσκεται στον κόουτς Ομπράντοβιτς. Έχει κατακτήσει πολλούς τίτλους στην καριέρα του και ξέρει να φτιάχνει καλές ομάδες. Μου αρέσει να παίζω μπάσκετ στην Φενέρμπαχτσε. Κάναμε μία εξαιρετική σεζόν και είμαι χαρούμενος που τελείωσε με την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Οι Τούρκοι με τους Έλληνες έχουν αρκετά κοινά στοιχεία και χαρακτηριστικά. Μοιάζουν σαν λαοί. Αν μπορώ να πω πως υπάρχει ένα πρόβλημα στην Τουρκία, είναι το θέμα της κίνησης. Υπάρχει κυκλοφοριακό πρόβλημα σε πολλούς δρόμους της πόλης. Είχα συνηθίσει να κινούμαι περισσότερο γρήγορα με το αυτοκίνητο. Στην αρχή μου ήταν κάπως δύσκολο να προσαρμοστώ, αλλά απέκτησα φίλους εδώ που με βοήθησαν να προσαρμοστώ και να νιώσω καλά στην Κωνσταντινούπολη".

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ