ΤΟΥΡΚΙΑ

Σε νεοφώτιστη ομάδα της Τουρκίας ο MVP της Αδριατικής Λίγκας

Σε νεοφώτιστη ομάδα της Τουρκίας ο MVP της Αδριατικής Λίγκας

Ο Νίκολα Γιάνκοβιτς, ο οποίος αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της Αδριατικής Λίγκας την φετινή σεζόν, θα συνεχίσει την καριέρα του στην άσημη Τουρκική Σακάρια, η οποία μόλις κέρδισε την άνοδο στης στην 1η κατηγορία.

Όταν μία νεοφώτιστη ομάδα στην Τουρκία - η οποία έχει μόλις 4 χρόνια ιστορίας - καταφέρνει να αποκτήσει τον MVP της Αδριατικής Λίγκας, τότε καταλαβαίνει κανείς πόσο έχουν αλλάξει τα δεδομένα στην Ευρώπη.

Η Τουρκική Σακάρια λοιπόν κατάφερε να κάνει τη μεγάλη έκπληξη, ολοκληρώνοντας μία σπουδαία μεταγραφή για τα δικά της δεδομένα. Κι αυτό γιατί απέκτησε τον Νικόλα Γιάνκοβιτς (23 χρονών, 2.07 μέτρα, πάουερ φόργουορντ), ο οποίος είχε την δική του αγωνιστική "έκρηξη" φέτος με την φανέλα της Ολίμπια Λουμπλιάνας.

Ο Σέρβος φόργουορντ ήταν εκ των ηγετών της πρωταθλήτριας Σλοβενίας, ολοκληρώνοντας την σεζόν έχοντας 16.6 πόντους, 7.2 ριμπάουντ, 1.1 ασίστ και 1.4 κλεψίματα ανά αγώνα στην Αδριατική Λίγκα, επιδόσεις που του χάρισαν και το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη της διοργάνωσης. Δεν του χάρισαν βέβαια μόνο αυτό, αφού του εξασφάλισαν και ένα καλό συμβόλαιο στην Σακάρια.

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ