ΤΟΥΡΚΙΑ

Σε άδειο γήπεδο ο τέταρτος τελικός του τουρκικού πρωταθλήματος

Σε άδειο γήπεδο ο τέταρτος τελικός του τουρκικού πρωταθλήματος

Η Μπεσίκτας τιμωρήθηκε για τη συμπεριφορά των οπαδών της στον τρίτο τελικό με τη Φενέρμπαχτσε, με αποτέλεσμα να την υποδεχθεί σε άδειο γήπεδο στο τέταρτο παιχνίδι της σειράς!

Έναν βραχνά λιγότερο θα έχει η Φενέρμπαχτσε στον δρόμο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Τουρκία, μετά από ένα χρόνο απουσίας από τον θρόνο. Κι αυτό γιατί ο τέταρτος τελικός του τουρκικού πρωταθλήματος θα γίνει σε άδειο γήπεδο, μετά την τιμωρία της Μπεσίκτας.

Οι οπαδοί των "μαύρων αετών" ξέφυγαν στη διάρκεια του τρίτου τελικού , πετώντας αντικείμενα στο παρκέ. Οι διαιτητές απέσυραν άμεσα τις ομάδες στα αποδυτήρια και ζήτησαν την εκκένωση του γηπέδου, όπως κι έγινε. Το γήπεδο άδειασε, η Φενέρμπαχτσε κατάφερε να οδηγήσει τον αγώνα στην παράταση και, εν τέλει, να πάρει τη νίκη, με αποτέλεσμα να βρίσκεται πλέον ένα βήμα μακριά από την επιστροφή στον θρόνο του πρωταθλητή.

Το έργο της λοιπόν θα είναι πιο εύκολο το βράδυ της Παρασκευής (16/6), αφού η Μπεσίκτας τιμωρήθηκε με δύο (2) αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών, με άμεση εφαρμογή. Τουτέστιν, αρχής γενομένης από την αυριανή αναμέτρηση. Μαζί, επιβλήθηκε πρόστιμο ύψους 12.756 ευρώ.

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ