ΤΟΥΡΚΙΑ

Πρόωρα... Χριστούγεννα για τη Γαλατασαράι!

Indiana Pacers' Rakeem Christmas in action during the second half of an NBA basketball game against the Golden State Warriors, Monday, Nov. 21, 2016, in Indianapolis. Golden State defeated Indiana 120-83. (AP Photo/Darron Cummings)
Indiana Pacers' Rakeem Christmas in action during the second half of an NBA basketball game against the Golden State Warriors, Monday, Nov. 21, 2016, in Indianapolis. Golden State defeated Indiana 120-83. (AP Photo/Darron Cummings) AP

Παίκτης της Γαλατασαράι έγινε για τη σεζόν 2017-18 ο Ρακίμ Κρίστμας, ο οποίος αγωνίστηκε την τελευταία διετία στους Indiana Pacers.

Οι θέσεις στο ΝΒΑ είναι πλέον ελάχιστες και οι διαθέσιμοι παίκτες αρκετοί. Οι ομάδες της Ευρώπης που έκαναν υπομονή δικαιώνονται, με τελευταίο παράδειγμα τη Γαλατασαράι που ανακοίνωσε το μεσημέρι της Πέμπτης (17/8) την απόκτηση του Ρακίμ Κριστμας για τη σεζόν 2017-18.

Ο 25χρονος ύψους 2μ.06 πάουερ φόργουορντ-σέντερ επιλέχθηκε στο νούμερο 36 του Draft το 2015, έπαιξε την τελευταία διετία στο ΝΒΑ με τη φανέλα των Indiana Pacers, όμως τον Ιούλιο αποδεσμεύθηκε καθώς δεν έδειξε ικανός να διεκδικήσει μια θέση στο ρόστερ της κανονικής περιόδου.

Ο Κρίστμας είχε 2.1 πόντους και 1.9 ριμπάουντ ανά 7.5 λεπτά συμμετοχής σε 30 αγώνες στο ΝΒΑ, όμως στη Γαλατασαράι θα βρει χρόνο και χώρο για να αποδείξει ότι μπορεί να γυρίσει στις ΗΠΑ το επόμενο καλοκαίρι. Κι αν δεν το καταφέρει, θα ελπίζει ότι η χρονιά του ήταν αρκετά καλή για να τον βάλει σε ομάδα ακόμη καλύτερη από τη Γαλατά.

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ