ΤΟΥΡΚΙΑ

Πρόσω ολοταχώς για Νταρουσάφακα ο Μπλατ

Πρόσω ολοταχώς για Νταρουσάφακα ο Μπλατ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Πολύ κοντά στην επιστροφή του στην Euroleague βρίσκεται ο Ντέιβιντ Μπλατ, ο οποίος έχει στα χέρια του πρότασης διετούς διάρκειας από την Νταρουσάφακα. Τι του δίνει η τουρκική ομάδα.

Η Νταρουσάφακα απέτυχε να προκριθεί στα playoffs της Euroleague και στους τελικούς της TBL, με αποτέλεσμα η διοίκηση της ομάδας να αποφασίσει πως ήρθε η ώρα για... αλλαγές. Οι "πράσινοι", που φέτος αγωνίστηκαν για πρώτη φορά στην ιστορία τους στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση, δεν παρουσιάστηκαν όσο ανταγωνιστικοί θα μπορούσαν με βάση το ρόστερ τους, κάτι που χρεώθηκε εν πολλοίς στον Οκτάι Μαχμουτί.

Γι αυτόν τον λόγο απομακρύνθηκε από τη θέση του ο έμπειρος τεχνικός, με τον Ντέιβιντ Μπλατ να είναι ο πρώτος επιλαχών για να τον διαδεχθεί. Ο πρώην προπονητής των Κλίβελαντ Καβαλίερς έχει δεχθεί πρόταση συνεργασίας για δύο χρόνια από την τουρκική ομάδα με ετήσιες απολαβές που φτάνουν τα 2.000.000 δολάρια. Ποσό που τον δελεάζει προκειμένου να πει "αντίο" στο ΝΒΑ και να επιστρέψει στην Ευρώπη.

Όπως αναφέρεται μάλιστα στη γειτονική χώρα, οι δύο πλευρές βρίσκονται σε συζητήσεις προκειμένου να κλείσει άμεσα το θέμα (είτε θετικά είτε αρνητικά). Όσο για το μπάτζετ που του προσφέρεται; Λευκή επιταγή, με τον Ντέιβιντ Μπλατ να αποφασίζει για τα... μηδενικά.

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ