ΤΟΥΡΚΙΑ

Πρόστιμο και αφαίρεση βαθμών για την Εφές

Πρόστιμο και αφαίρεση βαθμών για την Εφές

Η Αναντολού Εφές αποχώρησε για 5 λεπτά από το γήπεδο στο ματς με την Μπεσίκτας, σαν ένδειξη διαμαρτυρίας προς την διαιτησία, αλλά η Λίγκα την τιμώρησε με πρόστιμο και με αφαίρεση τριών βαθμών.

Στην αναμέτρηση Αναντολού Εφές - Μπεσίκτας, στο τρίτο ματς της σειράς για τα ημιτελικά του τουρκικού πρωταθλήματος, οι γηπεδούχοι αποχώρησαν για περίπου πέντε λεπτά από τον αγωνιστικό χώρο, ύστερα από εντολή της διοίκησης της, σαν ένδειξη διαμαρτυρίας προς τους διαιτητές, καθώς είχαν έντονα παράπονα από τις αποφάσεις τους.

Το γεγονός δεν πέρασε στα... ψιλά στην τουρκική Λίγκα, η οποία αποφάσισε να τιμωρήσει με παραδειγματικό τρόπο την Αναντολού Εφές. Συγκεκριμένα, η ομάδα του Μπράιαντ Ντάνστον δέχτηκε πρόστιμο ύψους 40 χιλιάδων τουρκικών λιρών (περίπου 10.000 ευρώ), αλλά και αφαίρεση τριών βαθμών από το πρωτάθλημα της νέας σεζόν.

Παράλληλα, υπάρχουν ποινές και για πρόσωπα της ομάδας. Ο πρόεδρος της Αναντολού Εφές, Τουντσάι Οζιλχάν, αλλά και ο Γενικός Διευθυντής, Γιλμάζ, τιμωρήθηκαν με απαγόρευση εισόδου για τέσσερις μήνες από τα γήπεδα.

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ