ΤΟΥΡΚΙΑ

Προς διαζύγιο με Ερντέν η Νταρουσάφακα

Προς διαζύγιο με Ερντέν η Νταρουσάφακα

Σύμφωνα με τα Τουρκικά ΜΜΕ ο Σεμίχ Ερντέν αναμένεται να αποτελέσει σύντομα παρελθόν για τη Νταρουσάφακα.

Χωρίζουν οι δρόμοι του Σεμίχ Ερντέν με τη Νταρουσάφακα; Έτσι φαίνεται, τουλάχιστον με βάσειτα Τουρκικά ΜΜΕ, που αναφέρουν ότι ο άλλοτε ΝΒΑερ δεν πρέπει να λογίζεται ως παίκτης της ομάδας.

Όπως αναφέρουν λοιπόν οι Τούρκοι δημοσιογράφοι, ο Ερντέν είχε υπογράψει συμβόλαιο 5μηνης διάρκειας τον Σεπτέμβριο, το οποίο και εκπνέει, με την ομάδα του Ντέιβιντ Μπλατ να μην σκοπεύει να το ανανεώσει. Σε αυτή τους την απόφαση έπαιξε ρόλο τόσο η άμεση προσαρμογή του Κροάτη σέντερ Άντε Ζίζιτς, ο οποίος ήρθε στην ομάδα πριν από περίπου ένα μήνα από την Τσιμπόνα και έχει εντυπωσιάσει με την απόδοσή του, όσο και το γεγονός ότι ο Ερντέν "κουβαλάει" ένα πρόβλημα τραυματισμού στον ώμο, με το ενδεχόμενο μάλιστα να υποβληθεί σε εγχείριση για να το ξεπεράσει να είναι κάτι παραπάνω από πιθανό.

Την φετινή σεζόν ο Ερντέν έχει 5.8 πόντους και 4 ριμπάουντ μέσο όρο στο Τουρκικό Πρωτάθλημα σε 12 λεπτά συμμετοχής και 4 πόντους και 3.1 ριμπάουντ μέσο όρο σε 14.2 λεπτά συμμετοχής στην EuroLeague, έχοντας ωστόσο να αγωνιστεί στην Κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση από τις 5 Ιανουαρίου και τον αγώνα με τη Μακάμπι για την 16η αγωνιστική.

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ