ΤΟΥΡΚΙΑ

Πήρε το Super Cup ο Δικαιουλάκος

Πήρε το Super Cup ο Δικαιουλάκος

Η Φενέρμπαχτσε του Τζώρτζη Δικαιουλάκου κατέκτησε τον πρώτο τίτλο της χρονιάς στην Τουρκία απέναντι στη Γαλατάσαραϊ, σε ένα παιχνίδι που στιγματίστηκε από σοβαρά επεισόδια στις εξέδρες.

Η επιστροφή του Τζώρτζη Δικαιουλάκου στην Τουρκία για λογαριασμό της Φενέρμπαχτσε δεν ήταν τυχαία. Οι διοικούντες τον σύλλογο ήθελαν πάλι κοντά τους στον έμπειρο τεχνικό για να επιστρέψουν στον δρόμο των τίτλων. Με τον μέχρι πρότινος ομοσπονδιακό τεχνικό κατέκτησαν άλλωστε το πρωτάθλημα κατά την πρώτη θητεία του, με αυτόν ξεκίνησαν... με το δεξί τη φετινή αγωνιστική περίοδο.

Η Φενέρμπαχτσε επιβλήθηκε στο Super Cup της Γαλατάσαραϊ με 52-48, στέλνοντας από νωρίς μήνυμα υπεροχής στη γειτονική χώρα. Για να έρθει η νίκη πάντως, χρειάστηκε η συνεισφορά της Τζαντέλ Σέριλ Λάβεντερ, η οποία ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με νταμπλ νταμπλ (15 πόντοι, 14 ριμπάουντ), όσο κι η καλή άμυνα που υποχρέωσε τις παίκτριες της Γαλατάσαραϊ να σουτάρουν με 27.6% (13/47) στα σουτ δύο πόντων.

Ο αγώνας στιγματίστηκε από τα επεισόδια που έγιναν πριν από την έναρξη της αναμέτρησης, αφού οι οπαδοί των δύο ομάδων επιδόθηκαν σε άνευ προηγουμένου... μάχες στις εξέδρες. Αποτέλεσμα αυτού ήταν να υπάρξουν ακόμη και πέτρες στο παρκέ, ενώ πολλές ήταν οι οικογένειες που αποχώρησαν από το γήπεδο, μετά απ όσα έγιναν.

Πήρε το Super Cup ο Δικαιουλάκος
Πήρε το Super Cup ο Δικαιουλάκος
TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ