ΤΟΥΡΚΙΑ

Πέταξε λευκή πετσέτα ο Σμιθ

Πέταξε λευκή πετσέτα ο Σμιθ

Ο Νόλαν Σμιθ πέταξε λευκή πετσέτα, ο Εργκίν Αταμάν... τη σήκωσε και ψάχνει τον αντικαταστάτη του Αμερικανού στη Γαλατασαράι. Ποιος είναι... και τι δηλώνει (video).

Η Γαλατασαράι περίμενε (πάρα) πολλά περισσότερα από τον Νόλαν Σμιθ, από όσα έχει καταφέρει να προσφέρει στον -ομολογουμένως- λίγο καιρό που είναι στην ομάδα. Και ενδεχομένως να 'χε και άλλες ευκαιρίες να αποδείξει πως είναι καλύτερος από ό,τι έχει αφήσει να φανεί. Αλλά έπειτα από ό,τι έκανε στο ματς με την Μπάνβιτ, μάλλον δεν θα 'χει αυτήν την... τύχη. Γιατί ο κόουτς ζήτησε το τέλος της συνεργασίας.

Η δευτεραθλήτρια Τουρκίας έχασε 67-69, αλλά αυτό μάλλον ήταν το μικρότερο από τα προβλήματα της. Βλέπετε, όταν ο Εργκίν Αταμάν κάλεσε τον Σμιθ στον πάγκο (έπειτα από σερί λαθών), εκείνος έπιασε την πετσέτα που του πέταξαν από τον πάγκο (για τον ιδρώτα) και την πέταξε στο παρκέ. Μετά χρησιμοποίησε όλους τους λογαριασμούς του, στα social networks για να απολογηθεί, μάλλον όμως ήταν αργά. Και λέμε μάλλον, διότι είχαν αρχίσει ήδη να κυκλοφορούν διάφορα ονόματα, ως πιθανοί αντικαταστάτες του. Για παράδειγμα, αυτό του Τζαμόντ Γκόρντον, ο οποίος πέρυσι έχασε τη σεζόν με σοβαρό τραυματισμό, αλλά τώρα χαίρει άκρας υγείας.

Σε σχετική ερώτηση, ο Γκόρντον είπε πως " είχα περάσει πολύ καλά στη Γαλατά. Οι φαν και οι συμπαίκτες μου ήταν εκπληκτικοί. Δεν βλέπω κάποιο λόγο για να μην επιστρέψω".

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ