ΤΟΥΡΚΙΑ

Παρελθόν από την Γκαζιαντέπ ο Δέδας

Παρελθόν από την Γκαζιαντέπ ο Δέδας

Ο Στέφανος Δέδας γνωστοποίησε την αποχώρηση του από την Γκαζιαντέπ, ύστερα από τέσσερα χρόνια παρουσίας του στην ομάδα, όντας πρώτος προπονητής τής από το 2015.

Τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα, τόσο στο τουρκικό πρωτάθλημα, όσο και στο Champions League της FIBA, γνωρίζοντας μάλιστα και "βαριές" ήττες (έχασε πρόσφατα εντός έδρας από την Βέντσπιλις με 74-99 και πριν με 114-73 από την Νεπτούνας), έφεραν την αποχώρηση του Στέφανου Δέδα από την Γκαζιαντέπ.

Ο 35χρονος Έλληνας προπονητής, πήγε στην Γκαζιαντέπ το καλοκαίρι του 2013, όντας συνεργάτης του Γιούρι Ζντοβτς. Όταν ο Σλοβένος αποχώρησε για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ, πήρε την θέση του πρώτου κόουτς το 2015, πραγματοποιώντας καλές εμφανίσεις με την ομάδα του. Στην τρέχουσα σεζόν, όμως, η Γκαζιαντέπ δεν βρήκε χημεία και τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα τον έφεραν εκτός ομάδας.

Το γεγονός το γνωστοποίησε με μήνυμα του στο twitter, λέγοντας τα εξής: "Τέλος εποχής για εμένα στην Γκαζιαντέπ. Περήφανος που ήμουν μέλος της για 5 χρόνια (το 2013 πήγε πάντως). Έδωσα όλη μου την δύναμη και την καρδιά μου για τον σύλλογο. Ένα μεγάλο ευχαριστώ, αντίο φίλαθλοι της Γκαζιαντέπ".

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ