ΤΟΥΡΚΙΑ

Παίκτης της Γαλατάσαραϊ και επίσημα ο ΜακΚόλουμ

Παίκτης της Γαλατάσαραϊ και επίσημα ο ΜακΚόλουμ

Η επιστροφή του Έρικ ΜακΚόλουμ στην Γαλατάσαραϊ είναι πλέον γεγονός, με τον Τουρκικό σύλλογο να ανακοινώνει την απόκτησή του.

Τις τελευταίες ημέρες κυκλοφορούσε έντονα η φήμη ότι ο Έρικ ΜακΚόλουμ είχε συμφωνήσει να επιστρέψει στην Γαλατάσαραϊ μετά το τέλος των υποχρεώσεών του στο Κινεζικό Πρωτάθλημα. Τώρα, λοιπόν ήρθε και η επιβεβαίωση.

Έχοντας τίτλο στην επίσημη ανακοίνωσή της "Ο MVP επέστρεψε στην Γαλατάσαραϊ", η "Τσιμ-Μπομ" επιβεβαίωσε ότι ο Αμερικανός γκαρντ πρέπει να λογίζεται ξανά παίκτης της ομάδας.

Την περσινή σεζόν ο ΜακΚόλουμ είχε οδηγήσει την Γαλατάσαραϊ μέχρι την κατάκτηση του EuroCup, κερδίζοντας μάλιστα και το βραβείο του MVP της διοργάνωσης. Το καλοκαίρι ωστόσο οι δύο πλευρές δεν τα βρήκαν στην ανανέωση του συμβολαίου του, με τον Αμερικανό να συνεχίζει την καριέρα του στην Κίνα. Με τις υποχρεώσεις του όμως στο Κινεζικό Πρωτάθλημα να ολοκληρώνονται, ο ΜακΚόλουμ βρέθηκε ξανά σε αναζήτηση ομάδας, συμφωνώντας τελικά να επιστρέψει στην "Τσιμ-Μπομ".

Ο ΜακΚόλουμ θα ενισχύσει πάντως την Γαλατάσαραϊ μόνο στο Τουρκικό Πρωτάθλημα, αφού δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στην EuroLeague, αφού στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση είχε οριστεί ως λήξη της προθεσμίας των μεταγραφών η 1η Μαρτίου.

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ