ΤΟΥΡΚΙΑ

Ουίλμπεκιν: "Θέλω να παίξω στην εθνική Τουρκίας"

Ουίλμπεκιν: "Θέλω να παίξω στην εθνική Τουρκίας"

Ο Σκότι Ουίλμπεκιν θέλησε να κάνει πιο ξεκάθαρο από κάθε άλλη φορά ότι επιθυμεί να αποκτήσει τουρκικό διαβατήριο, δηλώνοντας ότι θέλει να αγωνιστεί με την εθνική Τουρκίας.

Ο Σκότι Ουίλμπεκιν θέλει να γίνει "Τούρκος". Το λέει σχεδόν καθημερινά και φρόντισε να το επαναλάβει και σε συνέντευξη που παραχώρησε σε τουρκικό μέσο, ανοίγοντας διάπλατα την πόρτα στην τουρκική Ομοσπονδία για να προχωρήσει στις απαραίτητες διεργασίες προκειμένου να ολοκληρωθεί η διαδικασία.

Ο γκαρντ της Νταρουσάφακα δήλωσε αρχικά ότι οι φήμες που κυκλοφορούν πως έχει αποκτήσει τουρκικό διαβατήριο δεν ισχύουν, ωστόσο στην συνέχεια εκδήλωσε πάλι το ενδιαφέρον να συμβεί αυτό άμεσα: " Η είδηση ότι πήρα τουρκικό διαβατήριο είναι αναληθής. Δεν το έχω πάρει ακόμα στα χέρια μου, αλλά θέλω να παίξω στην εθνική Τουρκίας. Το δηλώνω αυτό. Αγαπάω την Τουρκία, βρίσκομαι στην χώρα 3 χρόνια. Η Νταρουσάφακα και η Τουρκία σημαίνουν πολλά για μένα".

Αξίζει να αναφερθεί ότι σε περίπτωση που ο άλλοτε παίκτης της ΑΕΚ αποκτήσει τουρκικό διαβατήριο τότε θα ορίζεται ως νατουραλιζέ, με κάθε χώρα να έχει δικαίωμα να χρησιμοποιήσει μόνο έναν σε κάθε αγώνα. Την δεδομένη στιγμή την συγκεκριμένη θέση καλύπτει τα τελευταία χρόνια ο Μπόμπι Ντίξον της Φενέρμπαχτσε, ο οποίος όμως είναι πλέον 35 χρονών, με το... πλήρωμα του χρόνου να πλησιάζει για αυτόν σιγά-σιγά.

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ