ΤΟΥΡΚΙΑ

"Ούντο και Βέσελι πιθανότατα θα μείνουν στην Φενέρμπαχτσε"

"Ούντο και Βέσελι πιθανότατα θα μείνουν στην Φενέρμπαχτσε"

Ένα υψηλόβαθμο στέλεχος της Φενέρμπαχτσε, ο Μαχμούτ Ουσλού, αποκάλυψε με δηλώσεις του σε Τούρκους δημοσιογράφους ότι εκτός απροόπτου οι Ούντο και Βέσελι θα παραμείνουν στην ομάδα και τη νέα σεζόν.

Το ΝΒΑ έχει απλώσει τα... δίχτυα του παντού, παίρνοντας τον ένα μετά τον άλλο τους σταρ του Ευρωπαϊκού μπάσκετ. Ένας από αυτούς είναι και ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς της Φενέρμπαχτσε, ο οποίος φέρεται να έχει συμφωνήσει με τους Sacramento Kings για τριετές συμβόλαιο με υψηλότατες αποδοχές.

Κατά πολλούς οι επόμενοι στην λίστα των σταρ του Ευρωπαϊκού μπάσκετ που θα αποχωρήσουν είναι οι "δίδυμοι πύργοι" της Φενέρμπαχτσε, Έκπε Ούντο και Γιαν Βέσελι. Στην πρωταθλήτρια Ευρώπης ωστόσο υπάρχει αισιοδοξία ότι θα μπορέσουν να κρατήσουν τους δύο ψηλούς τους και αυτό φάνηκε στα λεγόμενα του υψηλόβαθμου στελέχους της ομάδας, Μαχμούτ Ουσλού (έχει υπάρξει κάποια στιγμή μέχρι και αντιπρόεδρος του συλλόγου).

Ο Ουσλού λοιπόν δήλωσε σε δημοσιογράφους ότι ο Μποκγντάνοβιτς χάθηκε " αλλά οι Ούντο και Βέσελι πιθανότατα θα μείνουν"! Στην συνέχεια μάλιστα ο Ουσλού αποκάλυψε ότι η Φενέρμπαχτσε μιλάει πράγματι με τους Νικόλο Μέλι και Μπραντ Ουαναμέικερ, με τον δεύτερο ωστόσο να έχει ως προτεραιότητα το ΝΒΑ. Μένει πλέον να φανεί αν τα λεγόμενα του Τούρκου παράγοντα έχουν βάση.

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ