ΤΟΥΡΚΙΑ

Ομπράντοβιτς: "Ήταν προετοιμασμένοι για όλο αυτό"

Ομπράντοβιτς: "Ήταν προετοιμασμένοι για όλο αυτό"

Εξοργισμένος ήταν ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς μετά το τέλος του αγώνα με τη Γαλατά, τονίζοντας πως χρεώθηκε με τις δύο τεχνικές ποινές για να μην βρίσκεται στον πάγκο στον 5ο τελικό. Δείτε το video

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς δεν θα βρίσκεται στον πάγκο της Φενέρμπαχτσε στο επόμενο παιχνίδι της Φενέρμπαχτσε, κάτι που σημαίνει ότι οι παίκτες του θα πρέπει να κάνουν το 3-2 στην έδρα τους, χωρίς εκείνον να τους καθοδηγεί.

Ήταν μάλιστα εξοργισμένος που η ομοσπονδία αμέσως μετά το τέλος του αγώνα, έδωσε στον Μιρσάντ Τουρκσάν έγγραφο με το οποίο αναφέρει πως τιμωρείται στο επόμενο παιχνίδι.

"Όποιος είδε το παιχνίδι είναι εύκολο να καταλάβει τι έγινε. Είναι πολύ δύσκολο για μένα να καταλάβω πως βρέθηκε αυτό το χαρτί στα χέρια του τιμ μάνατζερ αμέσως μετά το τέλος του αγώνα. και αυτό σημαίνει ότι ήταν προετοιμασμένοι", σχολίασε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς για να συνεχίσει:

"Το μήνυμα ειναι πολύ ξεκάθαρο. Η Φενέρμπαχτσε δεν είναι ο Ομπράντοβιτς, είναι κάτι πολύ παραπάνω. Πολλοί άνθρωποι που αγαπάνε το μπάσκετ. Είμαι σίγουρος ότι και χωρίς θα καταφέρουν να παίξουν καλά στο επόμενο παιχνίδι οι παίκτες μου.

Ένα άλλο πράγμα είναι ότι θέλω να πω στους οπαδούς μας να έρθουν και να μας υποστηρίξουν, να δημιουργήσουν όμορφη ατμόσφαιρα και να μιλάμε μετά το τέλος του αγώνα μόνο για μπάσκετ".

Παράλληλα, ο Σέρβος κόουτς τόνισε ότι: "Ελπίζω ότι η ομοσπονδία να δει προσεκτικά και τα δύο ματς που παίξαμε εδώ και να δει κι εκείνα που παίξαμε στην δική μας έδρα. Να δει φάση με φάση πως έπαιξε η διαιτησία, να έχει τα ίδια κριτήρια".

Επίσης, αναφέρθηκε στο γεγονός ότι ο διαιτητής δεν του είπε να αποχωρήσει κατευθείαν από το παρκέ: "Δεν ξέρω γιατί ο διαιτητής δεν μου είπε αμέσως να φύγω από το παιχνίδι αλλά πέρασαν κάποια λεπτά και ήρθε κάποιος και μου είπε να αποχωρήσω".

Σε ερώτηση αν έχει κάτι να πει για μπάσκετ, ήταν κατηγορηματικός: "Είναι δύσκολο να μιλήσω για το μπάσκετ. Ελπίζω να μιλήσουμε για μπάσκετ μετά το τέλος του επόμενου παιχνιδιού. Σέβομαι πολύ τη Γαλατάσαραϊ, δεν έχει τίποτα να κάνει με αυτά που έγιναν".

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ