ΤΟΥΡΚΙΑ

Ομπράντοβιτς: "Ο Μέλι δουλεύει πολύ καλά και για εμένα είναι αρκετό"

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÔÅËÉÊÏÓ / ÖÅÍÅÑÌÐÁ×ÔÓÅ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / FINAL / FENERBAHCE - OLYMPIAKOS (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÔÅËÉÊÏÓ / ÖÅÍÅÑÌÐÁ×ÔÓÅ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / FINAL / FENERBAHCE - OLYMPIAKOS (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI

Ο Νίκολο Μέλι δεν έχει βοηθήσει ακόμα τη Φενέρμπαχτσε όπως μπορεί, με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, πάντως, να υπερασπίζεται τον παίκτη του.

Η μεταγραφή του Νίκολο Μέλι ήταν από τις πιο σημαντικές που έγιναν το καλοκαίρι. Για την ώρα, όμως, ο Ιταλός φόργουορντ δεν έχει βοηθήσει τη Φενέρμπαχτσε όπως μπορεί. Στην πρεμιέρα της EuroLeague -όπου η ομάδα του έχασε με 67-68 στην έδρα της Ουνικάχα- έμεινε στο 0 σε 15:09 συμμετοχής, ενώ στην ήττα από την Εφές για το τουρκικό πρωτάθλημα ( 80-84 ) πέτυχε μόλις 3 πόντους σε 26:56 που έμεινε στο παρκέ.

Εύλογα, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς ρωτήθηκε για τον παίκτη του και ξεκαθάρισε πως: " Ο Μέλι δουλεύει πάρα πολύ καλά και για εμένα αυτό είναι αρκετό". Ο Σέρβος τόνισε ακόμα: " Συγχαρητήρια στην Εφές. Ο νικητής κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Από τη μεριά μας, είναι ξεκάθαρο πως έχουμε ορισμένα σημαντικά πράγματα να διορθώσουμε".

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ