ΤΟΥΡΚΙΑ

Ομπράντοβιτς: "Κάποιοι παίζουν για τους αριθμούς τους"

Ομπράντοβιτς: "Κάποιοι παίζουν για τους αριθμούς τους"

Ο τεχνικός της Φενέρμπαχτσε, Ζέλικο Ομπράντοβιτς, "χτύπησε καμπανάκι" στους παίκτες του μετά τη νίκη επί της Μπουγιουκσεχίρ για το Τουρκικό Πρωτάθλημα, τονίζοντας ότι κάποιοι μέσα στην ομάδα πρέπει να σοβαρευτούν.

Η Φενέρμπαχτσε τα βρήκε σκούρα κόντρα στη Μπουγιουκσεχίρ εκτός έδρας πριν πάρει τη νίκη με 69-76 για την 17η αγωνιστική του Τουρκικού Πρωταθλήματος . Το γεγονός όμως ότι δυσκολεύτηκε τόσο πολύ κόντρα στην 13η ομάδα του Πρωταθλήματος δεν άρεσε καθόλου στον προπονητή της, Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ο οποίος δεν δίστασε να το παραδεχθεί αυτό με δηλώσεις του μετά τον αγώνα, βάλλοντας εναντίον των παικτών του.

" Δεν παίξαμε καλά. Κάποιοι παίκτες έπαιξαν για τα στατιστικά τους" δήλωσε αρχικά ο Σέρβος τεχνικός, για να συμπληρώσει στην συνέχεια: " Όταν κάνεις 19 λάθη και αφήνεις τον αντίπαλό σου να πάρει 16 επιθετικά ριμπάουντ υπάρχει πρόβλημα. Ένα πράγμα είναι σίγουρο για εμένα: Οι παίκτες μου πρέπει να παίξουν πιο σοβαρά στην συνέχεια. Μπορεί να κερδίσαμε αυτή τη φορά, αλλά δεν θα ισχύει το ίδιο στην συνέχεια".

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ