ΤΟΥΡΚΙΑ

Ομπράντοβιτς: "Δεν μας ενδιαφέρει ο Τζεντίλε"

Ομπράντοβιτς: "Δεν μας ενδιαφέρει ο Τζεντίλε"

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς ξεκαθάρισε με δηλώσεις του ότι η Φενέρμπαχτσε δεν ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Αλεσάντρο Τζεντίλε, αλλά ούτε και για αυτή του Νικόλο Μέλι!

Με τον Αλεσάντρο Τζεντίλε να βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδα με τις... ευλογίες της Αρμάνι Μιλάνο , τα ευρωπαϊκά ΜΜΕ έχουν μπλέξει το όνομά του με σχεδόν όλες τις μεγάλες ομάδες . Υπάρχει ωστόσο μία ομάδα που μάλλον δεν ενδιαφέρεται: Η Φενέρμπαχτσε!

Ο τεχνικός της ομάδας, Ζέλικο Ομπράντοβιτς θέλησε να ξεκαθαρίσει από νωρίς ότι η ομάδα του δεν επιθυμεί να εντάξει στις τάξεις της τον Ιταλό φόργουορντ. Αφορμή για αυτό αποτέλεσε μία ερώτηση για έναν... άλλο Ιταλό φόργουορντ, τον Νίκολο Μέλι της Μπάμπεργκ, για τον οποίο επίσης γράφτηκε ότι έχει δείξει ενδιαφέρον η Πρωταθλήτρια Τουρκίας.

" Ο Μέλι στην Φενέρμπαχτσε; Αυτά είναι απλώς φήμες. Πρώτη φορά το ακούω αυτό" δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ομπράντοβιτς, συμπληρώνοντας στην συνέχεια: " Και με τον Τζεντίλε επίσης είναι φήμες. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι η κατάσταση της αποθεραπείας του Μπογκντάνοβιτς και δεν σχεδιάζουμε να κάνουμε κάποια μεταγραφή".

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ