ΤΟΥΡΚΙΑ

Ο Στρόμπερι "εκτέλεσε" την Αναντολού Εφές!

Ο Στρόμπερι "εκτέλεσε" την Αναντολού Εφές!

Με τον άλλοτε "ερυθρόλευκο" Ντι Τζέι Στρόμπερι να σημειώνει το νικητήριο καλάθι, η Μπεσίκτας κέρδισε με 74-72 την Αναντολού Εφές και έκανε το 2-0 στην σειρά των ημιτελικών της Τουρκικής λίγκας.

Η Μπεσίκτας συνεχίζει να εντυπωσιάζει. Πραγματοποιώντας ακόμα μία ψυχωμένη εμφάνιση, οι "Μαύροι Αετοί" επιβλήθηκαν με 74-72 της Αναντολού Εφές και έκαναν το 2-0 στην σειρά των ημιτελικών της Τουρκικής Λίγκας και πλέον απέχουν μία νίκη από την πρόκριση στους τελικούς του Πρωταθλήματος.

Ήρωας για τους νικητές ήταν ο άλλοτε παίκτης του Ολυμπακού, Ντι Τζέι Στρόμπερι, ο οποίος και σημείωσε το νικητήριο καλάθι με 3 δευτερόλεπτα να μένουν για το τέλος του παιχνιδιού, με τον Ντεσόν Τόμας να αστοχεί σε τρίποντο στο φινάλε του αγώνα.

Ο Μάικλ Τόμπσον με 20 πόντους ήταν ο κορυφαίος των νικητών, με τον Στρόμπερι να ακολουθεί με 18 πόντους και τον Βλάντιμιρ Στίματς να προσθέτει 10 πόντους και 10 ριμπάουντ.

Για την Αναντολού Εφές, ο Τζέισον Γκρέιντζερ είχε 22 πόντους, με τον Μπραιαντ Ντάνστον να προσθέτει 12 πόντους και 7 ριμπάουντ και τον Τόμας Ερτέλ 11 πόντους.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το νικητήριο καλάθι του Στρόμπερι:

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ