ΤΟΥΡΚΙΑ

Ο Ομπράντοβιτς ζήτησε συγνώμη από τον Δέδα

Ο Ομπράντοβιτς ζήτησε συγνώμη από τον Δέδα

Ο Στέφανος Δέδας δήλωσε πως ο Νίκολα Κάλινιτς μίλησε με άσχημους χαρακτηρισμούς προς εκείνον και ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς ζήτησε συγνώμη από τον Έλληνα προπονητή.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, Φενέρμπαχτσε - Γκαζιαντέμπ, στην οποία η ομάδα του Κώστα Σλούκα πήρε την νίκη (97-92) με μεγάλη ανατροπή, ο Στέφανος Δέδας στάθηκε στις προκλήσεις που δέχτηκε από τον Νίκολα Κάλινιτς.

Δέδας: "Καλή τύχη στην Φενέρμπαχτσε, όχι στον Κάλινιτς"

Ο Έλληνας κόουτς της Γκαζιαντέμπ, τόνισε πως ο Νίκολα Κάλινιτς του μίλησε με άσχημο τρόπο, λέγοντας τα εξής για το περιστατικό: "Ήταν ένα ματς επιπέδου Euroleague αλλά μόνο ο ένας διαιτητής μπορούσε να διαχειριστεί ένα παιχνίδι αυτού του επιπέδου. Οι άλλοι δύο διαιτητές δεν ήταν για αυτό επίπεδο. Είμαι υπερήφανος για την ομάδα μου. Γνωρίζαμε πως η Φενέρμπαχτσε στο δεύτερο ημίχρονο θα μας πίεζε».

Στη συνεχεία αναφέρθηκε στη στάση του Σέρβου φόργουορντ της Φενέρμπαχτσε, Νίκολα Κάλινιτς στο τέλος του αγώνα: «Ο Νίκολα Κάλινιτς στο τέλος του ματς χρησιμοποίησε πολύ άσχημους χαρακτηρισμούς, τους οποίους δεν θα ξεχάσω. Εύχομαι στη Φενέρμπαχτσε καλή τύχη, αλλά όχι στον Κάλινιτς. Θα έπρεπε να ντρέπεται».

Ομπράντοβιτς: "Ζητώ συγνώμη για ό,τι έγινε"

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς πληροφορήθηκε τα όσα έγιναν και ζήτησε συγγνώμη από τον Δέδα, ενώ ανέφερε πως οι παίκτες του του μετέφεραν πως υπήρχαν προκλήσεις από τον πάγκο της Γκαζιαντέπ: «Μου μετέφεραν όσα είπε ο Στέφανος Δέδας και θέλω να απολογηθώ σε εκείνον για το αν κάποιος από τους παίκτες μου δεν τον σεβάστηκε. Όταν ρώτησα τους παίκτες μου, μου είπαν πως υπήρξαν κάποιες προκλήσεις από τον πάγκο της Γκαζιάντεπ. Θέλω να απολογηθώ ξανά, αλλά τέτοιες καταστάσεις είναι πιθανό να συμβούν σε ένα παιχνίδι. Αν πραγματικά υπήρχε κάποια πρόκληση, θα έλεγα στους παίκτες μου να δώσουν την απάντηση που χρειάζεται. Αυτά είναι λάθος βήματα και δεν τα χρειαζόμαστε, αλλά αν κάποιος κάνει κάτι τέτοιο σε εμάς, πρέπει να προστατεύσουμε τον εαυτό μας. Ζητώ συγγνώμη για ότι έγινε και θα πω στους παίκτες μου να ασχολούνται μόνο με το μπάσκετ».

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ