ΤΟΥΡΚΙΑ

Ο Ομπράντοβιτς στηρίζει την Μπανταλόνα

Ο Ομπράντοβιτς στηρίζει την Μπανταλόνα

Η Φενέρμπαχτσε θα δώσει δύο φιλικές αναμετρήσεις με την Μπανταλόνα στην Ισπανία τον Σεπτέμβριο κατόπιν απόφασης του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, με σκοπό την οικονομική ενίσχυση της ισπανικής ομάδας, η οποία αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα.

Μπορεί να έμεινε μόλις ένα χρόνο στην ομάδα, αλλά η παρουσία του Ζέλικο Ομπράντοβιτς στον πάγκο της Μπανταλόνα συνδυάστηκε από μία τεράστια επιτυχία, την κατάκτηση του τίτλου του Πρωταθλητή Ευρώπης το 1994. Από τότε έχουν περάσει περισσότερες από δύο δεκαετίες, αλλά ο "Ζοτς" δεν ξεχνά όσα έζησε στην ισπανική ομάδα.

Γι αυτό αποφάσισε να κάνει ό,τι μπορεί για να τη βοηθήσει να ξεπεράσει τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει. Για αρχή λοιπόν, έδωσε εντολή προκειμένου η Φενέρμπαχτσε να δώσει δύο φιλικά παιχνίδια επί ισπανικού εδάφους με την Μπανταλόνα, η οποία θα εισπράξει όλα τα έσοδα από τα εισιτήρια. Ο νυν πρόεδρος της ισπανικής ομάδας, Τζόρντι Βιγιακάμπα, είναι φίλος με τον προπονητή της Φενέρμπαχτσε από τις εποχές που συνεργάστηκαν στην Μπανταλόνα, με τη σχέση τους να παίζει αποφασιστικό ρόλο στο "κλείσιμο" των δύο φιλικών αγώνων, που θα διεξαχθούν τον Σεπτέμβριο, στο πλαίσιο της προετοιμασίας των δύο ομάδων για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ