ΤΟΥΡΚΙΑ

Ο Ντίμπλερ στα χνάρια του Κρστιτς

Ο Ντίμπλερ στα χνάρια του Κρστιτς

Η Γαλατάσαραϊ επέστρεψε στην Euroleague κι έχει βάλει "στο μάτι" δύο πρώην παίκτες της Αναντολού Εφές. Μετά τον Νέναντ Κρστιτς, σειρά έχει ο Τζον Ντίμπλερ, που έμεινε ελεύθερος πριν από μερικές ημέρες.

Από τη στιγμή που οριστικοποιήθηκε η παραμονή του Εργκίν Αταμάν στον πάγκο της, όπως επίσης το μπάτζετ της επόμενης σεζόν, η Γαλατάσαραϊ έχει ξεκινήσει να "τρέχει" τον μεταγραφικό της σχεδιασμό. Η "τσιμ μπομ" έχει βάλει -για τα καλά- στο στόχαστρό της δύο παίκτες της Αναντολού Εφές.

Η αρχή έγινε με τον Νέναντ Κρστιτς , την περίπτωση του οποίου "έφερε στο φως" η Novosti, για να ακολουθήσει μία μέρα αργότερα το όνομα του Τζον Ντίμπλερ. Ο Αμερικανός γκαρντ πέρασε και δεν... ακούμπησε στην Αναντολού Εφές, αφού η παρουσία του ήταν χειρότερη του αναμενομένου. Σε σημείο που το συμβόλαιό του "έσπασε" με συνοπτικές διαδικασίες . Δίχως όμως αυτό να σημαίνει πως θα φύγει από την Κωνσταντινούπολη, αφού στη γειτονική χώρα αναφέρουν ως πολύ πιθανή τη μετακόμισή του στη Γαλατάσαραϊ.

Η συμμετοχή της τουρκικής ομάδας στην Euroleague αποτελεί -αν μη τι άλλο- δέλεαρ για τον πρώην παίκτη του Πανιωνίου, ο οποίος ούτως ή άλλως τα τελευταία χρόνια "βγάζει το ψωμί του" στην Τουρκία, έχοντας αγωνιστεί -επίσης- για μία τριετία στην Καρσίγιακα (2012-'15).

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ