ΤΟΥΡΚΙΑ

O Mπράουν κράτησε ζωντανή την Εφές

O Mπράουν κράτησε ζωντανή την Εφές

Με το νικητήριο καλάθι του Ντέρικ Μπράουν, η Αναντολού Εφές επικράτησε της Μπεσίκτας με 66-65 και έμεινε ζωντανή, μειώνοντας την σειρά σε 2-1. Αποχώρησαν οι γηπεδούχοι από το παρκέ έχοντας παράπονα από την διαιτησία (VIDEO).

Η Αναντολού Εφές παρέμεινε ζωντανή στο κυνήγι της πρόκρισης για τους τελικούς, καθώς νίκησε την Μπεσίκτας με 66-65, μειώνοντας την σειρά σε 2-1. Οι γηπεδούχοι πήραν το θετικό αποτέλεσμα με το buzzer-beater καλάθι του Ντέρικ Μπράουν στην εκπνοή.

Το παιχνίδι ήταν ιδιαίτερα ανταγωνιστικό, με την Μπεσίκτας να ξεφεύγει με +7 (58-65) στο 35', αλλά ακολούθως η Εφές απάντησε με τα τρίποντα των Οσμάν και Μπράουν, παίρνοντας και πάλι τον έλεγχο του ρυθμού. Στο τέλος ο Κλαρκ μέτρησε 0/2 βολές και ακολούθως ο Ντέρικ Μπράουν, ο οποίος τέλειωσε το ματς με 23 πόντους, σημείωσε το νικητήριο καλάθι του αγώνα με σουτ από μέση απόσταση.

Το παιχνίδι ήταν επεισοδιακό, καθώς στο πρώτο ημίχρονο, η Αναντολού Εφές ήταν έντονα δυσαρεστημένη με τις αποφάσεις των διαιτητών, με την διοίκηση να ζητά από την ομάδα να αποχωρήσει από το παρκέ, όπως και συνέβη, για περίπου πέντε λεπτά. Με την επιστροφή της στον αγωνιστικό χώρο, οι γηπεδούχοι χρεώθηκαν με τεχνική ποινή και το ματς συνεχίστηκε.

Τα δεκάλεπτα: 23-19, 36-35, 51-52, 66-65

Η ημιτελική σειρά: Μπεσίκτας - Αναντολού Εφές 2-1

Μπεσίκτας-Αναντολού Εφές 90-71

Μπεσίκτας-Αναντολού Εφές 74-72

Αναντολού Εφές-Μπεσίκτας 66-65

Αναντολού Εφές-Μπεσίκτας 05/06

Μπεσίκτας-Αναντολού Εφές 07/06 (αν χρειαστεί)

Σε VIDEO το νικητήριο καλάθι από τον Μπράουν:

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ