ΤΟΥΡΚΙΑ

Ο Μπλατ απάντησε στις φήμες για την ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Cleveland Cavaliers head coach David Blatt stands in the bench area in the first half of an NBA basketball game against the Washington Wizards, Wednesday, Jan. 6, 2016, in Washington. (AP Photo/Alex Brandon)
Cleveland Cavaliers head coach David Blatt stands in the bench area in the first half of an NBA basketball game against the Washington Wizards, Wednesday, Jan. 6, 2016, in Washington. (AP Photo/Alex Brandon) AP

Ο Ντέιβιντ Μπλατ μίλησε σε τουρκική ιστοσελίδα, σχολιάζοντας -μεταξύ άλλων- τις φήμες που τον εμπλέκουν με την τεχνική ηγεσία της ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Θέση για τη φημολογία που τον εμπλέκει με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας πήρε ο Ντέιβιντ Μπλατ, μιλώντας σε τουρκική ιστοσελίδα. Ο προπονητής της Νταρουσάφακα, που είδε το όνομά του να γίνεται είδηση την επομένη της ήττας της "ρωσικής αρκούδας" από τον Ολυμπιακό στον ημιτελικό του Final Four, εξήγησε ότι το μυαλό του βρίσκεται μόνο στην τουρκική ομάδα, δίχως πάντως να διαψεύδει κάτι.

Εκτός των άλλων, συμπεριέλαβε τον Γιώργο Πρίντεζη στη δική του καλύτερη πεντάδα της EuroLeague για τη φετινή αγωνιστική περίοδο, δίχως όμως να βάλει κάποιον παίκτη της ΤΣΣΚΑ Μόσχας σε αυτή.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τη Φενέρμπαχτσε: "Η επιτυχία της Φενέρμπαχτσε είναι σπουδαία τόσο για το τουρκικό μπάσκετ, όσο και για την ίδια τη χώρα. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον Ζέλικο Ομπράντοβιτς και τον σύλλογο για τη σπουδαία αυτή επιτυχία. Τους αξίζουν. Έχω βρεθεί στη θέση τους και ξέρω πόσο ξεχωριστό είναι όλο αυτό".

Για τα σενάρια που τον εμπλέκουν με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας: "Δεν θέλω να πω κάτι για την ερχόμενη σεζόν, επικεντρώνομαι στην παρούσα κατάσταση και την προσπάθειά μας στα playoffs. Τα μεταγραφικά σενάρια αφορούν σε πολύ μεγάλο βαθμό φήμες, κι αυτές είναι σαν τον άνεμο, πάνε κι έρχονται. Ζω την παρούσα κατάσταση, όχι κάτι άλλο. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στην Νταρουσάφακα, έχουμε κάνει πολύ καλή δουλειά φέτος. Εκπροσωπούμε τον σύλλογο με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Στόχος μου είναι να τελειώσουμε αυτό που ξεκινήσαμε, κι ύστερα να συζητήσουμε για οτιδήποτε άλλο".

Για την ποιότητα του τουρκικού πρωταθλήματος: "Είναι σε πολύ καλό επίπεδο, αν κοιτάξεις αυτή την στιγμή τι γίνεται στην Ευρώπη, η Τουρκία έχει το καλύτερο πρωτάθλημα".

Για την καλύτερη πεντάδα της EuroLeague: "Θα επέλεγα τους Μπράντλεϊ Ουάναμεϊκερ, Σέρχιο Γιουλ, Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς, Γιώργο Πρίντεζη και Έκπε Ούντο".

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ