ΤΟΥΡΚΙΑ

"Ο Μπαρτζώκας συμφώνησε με την Νταρουσάφακα"

"Ο Μπαρτζώκας συμφώνησε με την Νταρουσάφακα"

Δημοσίευμα από την Τουρκία αναφέρει με σιγουριά πως η Νταρουσάφακα ήρθε σε συμφωνία με τον Γιώργο Μπαρτζώκα ενόψει της νέας σεζόν. Ο σύλλογος θα αγωνιστεί στην Euroleague στην ερχόμενη χρονιά.

Η Νταρουσάφακα αποκλείστηκε στα ημιτελικά του τουρκικού πρωταθλήματος (από την Εφές), η σεζόν ολοκληρώθηκε για τον σύλλογο και τουρκικό δημοσίευμα αναφέρει με σιγουριά πως ο νέος προπονητής της ομάδας είναι ο Γιώργος Μπαρτζώκας!

Το κείμενο αναφέρει πως ο Έλληνας τεχνικός, ο οποίος οδήγησε φέτος στο Final Four του Βερολίνου την Λοκομοτίβ Κουμπάν, έχει ήδη συμφωνήσει σε όλα με την Νταρουσάφακα και σε λίγες βδομάδες θα πιάσει... δουλειά, ξεκινώντας τον προγραμματισμό της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν. Υπενθυμίζεται, πως η Νταρουσάφακα πήρε wild card από την Euroleague και θα αγωνιστεί στην διοργάνωση την ερχόμενη χρονιά, κάτι σημαντικό για τον Γιώργο Μπαρτζώκα, καθώς είχε ξεκαθαρίσει πως θέλει να συνεχίσει την καριέρα του σε σύλλογο που θα αγωνίζεται στην Euroleague.

Το δημοσίευμα τονίζει πως ο Γιώργος Μπαρτζώκας, ο οποίος αναδείχθηκε Πρωταθλητής Ευρώπης με τον Ολυμπιακό το 2013, προσέλκυσε το ενδιαφέρον τόσο της Μπαρτσελόνα, όσο και της Αναντολού Εφές, αλλά η Νταρουσάφακα κατάφερε να συμφωνήσει μαζί του.

Η τουρκική ομάδα ολοκλήρωσε την σεζόν έχοντας κόουτς τον Οκτάι Μαχμουτί και ενόψει της νέας σεζόν αναμένεται να αυξήσει ακόμη περισσότερο το μπάτζετ της, έχοντας υψηλές φιλοδοξίες. Άλλωστε, είναι η ομάδα με τον πιο πλούσιο ιδιοκτήτη στο τουρκικό μπάσκετ.

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ