ΤΟΥΡΚΙΑ

Ο μάνατζερ του Σλούκα θέλησε να αποσαφηνίσει κάποια πράγματα

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÔÅËÉÊÏÓ / ÖÅÍÅÑÌÐÁ×ÔÓÅ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / FINAL / FENERBAHCE - OLYMPIAKOS (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÔÅËÉÊÏÓ / ÖÅÍÅÑÌÐÁ×ÔÓÅ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / FINAL / FENERBAHCE - OLYMPIAKOS (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Μία ημέρα μετά την συνέντευξη του Κώστα Σλούκα στην εφημερίδα "Τα Νέα" ο μάνατζέρ του, Πάνος Καπάζογλου, θέλησε με ένα tweet όλο νόημα να τονίσει με τον τρόπο του ότι παρερμηνεύτηκαν τα λεγόμενα του διεθνή γκαρντ.

Η δήλωση του Κώστα Σλούκα περί Παναθηναϊκού σε μία ερώτηση που δέχθηκε στη μεγάλη συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα "Τα Νέα" φαίνεται ότι παρερμηνεύτηκε από αρκετό κόσμο.

Ο διεθνής γκαρντ είχε δηλώσει συγκεκριμένα σε ερώτηση για το αν θα σκεφτόταν να δεχθεί μία πιθανή πρόταση ότι " Τονίζω ότι πρώτα θα μιλήσω με τη Φενέρ και συγκεκριμένα με τον κόουτς. Δεν υπάρχει τίποτα άλλο στο μυαλό μου. Μιλώντας υποθετικά και καθώς είμαι επαγγελματίας, είναι λογικό να εξετάσω άλλες προτάσεις αν πρέπει να το πράξω. Οι επιλογές σου ορίζουν τι θα διαλέξεις. Από εκεί και πέρα, είναι αλήθεια πως θα σκεφτώ ιδιαιτέρως την περίπτωση του Παναθηναϊκού. Δεν είναι εύκολη απόφαση". Μία τοποθέτηση που φαίνεται ότι ερμηνεύτηκε με αρκετούς διαφορετικούς τρόπους ή μάλλον με διαφορετικό τρόπο από ότι πιθανόν επιθυμούσε ο διεθνής γκαρντ.

Αυτό τουλάχιστον μπορεί να βγάλει κάποιος ως συμπέρασμα μετά το tweet του μάνατζερ του Σλούκα, Πάνου Καπάζογλου, ο οποίος "ανέβασε" μία φωτογραφία που έγραφε στα αγγλικά πως " δε με ενδιαφέρει αν με μισούν. Μισώ όμως να με παρεξηγούν", σχολιάζοντας κάτω από την φώτο " Ιστορίες από την Πόλη, μέρος 3274... Το' χει η μοίρα μας φαίνεται".

Ιδού και το σχετικό tweet:

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ