ΤΟΥΡΚΙΑ

Ο Λάσμε "πιάστηκε" θετικός σε απαγορευμένες ουσίες

Ο Λάσμε "πιάστηκε" θετικός σε απαγορευμένες ουσίες

Σε περιπέτειες φαίνεται να μπαίνει και πάλι ο Στέφαν Λάσμε, ο οποίος βρέθηκε ξανά θετικός σε χρήση απαγορευμένων ουσιών. Βαριά τιμωρία περιμένει τον Γκαμπονέζο

Τα πράγματα δεν φαίνεται να πηγαίνουν καλά για τον Στέφαν Λάσμε, ο οποίος πριν λίγες εβδομάδες είχε βρεθεί θετικός σε χρήση απαγορευμένων ουσιών σε έλεγχο που του έγινε πριν από παιχνίδι με την Καρσίγιακα, όμως οι περιπέτειες δεν σταματούν εκεί για τον άλλοτε παίκτη του Παναθηναϊκού.

Όπως μεταδίδουν τούρκικα ΜΜΕ, ο Γκαμπονέζος σέντερ "πιάστηκε" εκ νέου να έχει κάνει χρήση απαγορευμένων ουσιών σε δείγμα που έδωσε πριν τον τέταρτο ημιτελικό της TBL με την Φενέρμπαχτσε. Τα... ατοπήματα του Λάσμε αναμένεται να τα πληρώσει ακριβά, καθώς η τιμωρία του μπορεί να φτάσει ακόμα και τους έξι μήνες αποκλεισμού.

Όπως γίνεται αντιληπτό γι' ακόμα μία φορά ο φόβος του Παναθηναϊκού που ήθελε να βάλει συγκεκριμένο όρο στο συμβόλαιο του Στεφάν Λάσμε το περσινό καλοκαίρι επιβεβαιώθηκε και οι εξελίξεις στην γειτονική χώρα δικαιώνουν απόλυτα τους “πράσινους” για την επιλογή τους.

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ