ΤΟΥΡΚΙΑ

Θετικός σε χρήση απαγορευμένων ουσιών ο Λάσμε

Θετικός σε χρήση απαγορευμένων ουσιών ο Λάσμε

Ο Στεφάν Λάσμε βρέθηκε θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ για χρήση απαγορευμένων ουσιών (πιθανότατα μαριχουάνας), που έγινε στη διάρκεια των προημιτελικών με την Καρσίγιακα. Μίνιμουμ τρίμηνος αποκλεισμός για τον σέντερ της Γαλατάσαραϊ.

Άσχημα νέα για τον Στεφάν Λάσμε, καθώς -σύμφωνα με δημοσιεύματα από τη γειτονική χώρα- ο σέντερ της Γαλατασαράι βρέθηκε θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ που έγινε στη διάρκεια των προημιτελικών της TBL κόντρα στην Καρσίγιακα, στο τουρκικό πρωτάθλημα.

Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού βρέθηκε θετικός σε χρήση απαγορευμένων ουσιών (πιθανότατα για μαριχουάνα) με την τιμωρία του να θεωρείται δεδομένη και να αφορά σε τουλάχιστον τρίμηνο αποκλεισμό από κάθε αθλητική δραστηριότητα. Αν ο 33χρονος σέντερ ζητήσει να εξεταστεί το δεύτερο δείγμα του από το παιχνίδι με την ομάδα της Σμύρνης και βρεθεί ξανά θετικός, τότε η ποινή του θα διπλασιαστεί (φτάνοντας τους έξι μήνες).

Παρεμπιπτόντως, στη διάρκεια του δεύτερου προημιτελικού με την Καρσίγιακα, η κάμερα είχε "συλλάβει" τον Στεφάν Λάσμε να κάνει εμετό πίσω από τον πάγκο της Γαλατάσαραϊ, λίγο πριν το τέλος της αναμέτρησης. Δείγμα της υπερπροσπάθειας που είχε καταβάλει και της κούρασής του από τον αγώνα.

Θυμίζουμε πάντως πως το περσινό καλοκαίρι, ο Παναθηναϊκός είχε επιχειρήσει να τον επαναφέρει στο ΟΑΚΑ, βάζοντας όμως έναν πολύ σημαντικό, όπως αποδείχθηκε, όρο στο συμβόλαιό του. Αυτόν σύμφωνα με τον οποίο ο παίκτης θα καλούνταν να πληρώσει βαρύ πρόστιμο σε περίπτωση που βρισκόταν θετικός σε χρήση απαγορευμένων ουσιών . Εν τέλει, ο Γκαμπονέζος σέντερ αρνήθηκε να βάλει την υπογραφή του στο συμβόλαιο που του προσέφερε το "τριφύλλι" λόγω αυτού του όρου. Επιβεβαίωσε όμως τον... φόβο των "πρασίνων", όπως αποδείχθηκε από τις εξελίξεις στη γειτονική χώρα, δικαιώνοντάς τους ουσιαστικά για την επιλογή τους το περσινό καλοκαίρι να βάλουν τον συγκεκριμένο όρο στο συμβόλαιό του.

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ