ΤΟΥΡΚΙΑ

Ο Αταμάν και η μειονότητα

Ο Αταμάν και η μειονότητα

Ο Εργκίν Αταμάν λειτούργησε σαν "πυροσβέστης" την ώρα που οι φίλαθλοι της Γαλατάσαραϊ έρχονταν σε σύγκρουση με αυτούς της Ουσάκ Σπορτίφ, εξηγώντας αργότερα τους λόγους που αποφάσισε να επέμβει.

Η Γαλατάσαραϊ κέρδισε μεν την Ουσάκ Σπορτίφ (86-79), αλλά όσα έγιναν στις εξέδρες μετέφεραν εκτός παρκέ το ενδιαφέρον . Οι φίλαθλοι των ομάδων ήρθαν σε αντιπαράθεση στα μέσα του τέταρτου δεκαλέπτου, απειλώντας να χαλάσουν το παιχνίδι. Ο Εργκίν Αταμάν επενέβη όμως και απέτρεψε τα χειρότερα.

Στη συνέχεια μίλησε για το περιστατικό, τονίζοντας πως η ιστορία έχει αποδείξει ότι οι μειονότητες που προκαλούν τα επεισόδια πρέπει να αποκοπούν από τους υγιώς σκεπτόμενους φιλάθλους της Γαλατάσαραϊ.

" Το μπάσκετ πρέπει να αφορά ωραία πράγματα. Έκανα αυτό που έπρεπε όταν ξεκίνησε η ένταση. Μίλησα στους φιλάθλους της ομάδας μου. Ο κόσμος της Γαλατάσαραϊ είναι εξαιρετικός. Είμαι σίγουρος ότι θα ξεκόψουν αυτή τη μειονότητα και θα τους βγάλουν εκτός γηπέδου. Στο παρελθόν έχουμε ζήσει στο πετσί μας τί μπορεί να φέρει στον σύλλογο όταν γίνονται τέτοια περιστατικά. Αυτή τη φορά πάντως θεωρώ πως ήταν τυχαίο ό,τι συνέβη και δεν χρειάζεται να ασχοληθούμε περισσότερο", δήλωσε χαρακτηριστικά.

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ